Zonguldak Merkez

AŞIRI HIZ VE MICIR 2 ÖLÜ 2 YARALI

AŞIRI HIZ VE MICIR  2 ÖLÜ 2 YARALI

50 metre yükseklikten Fındık tarlasına uçan araçta bulunan anne ve kızı hayatını kaybetti.

Kaza Ereğli Zonguldak karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul’dan Tokat Erbaa ya gitmek için 34 TM 4447 plaklaı araç sürücüsü 55 yaşındaki Mehmet Yüksel, Zonguldaklı olan komşuları 29 yaşında ki Şadiye Erdem, 9 yaşında ki kızı Aleyna Erdem ve erkek kardeşi 25 yaşında ki Hasan erdem’i de Zonguldak’a bırakmak için yola çıktı.

Ereğli üzerinden Zonguldak’ a geçen sürücü Mehmet Yüksel, yolu mıcırlı olduğunu fark etmedi. Aşırı hızlı olduğu iddia edilen sürücünün aracı mıcıra kaptırması sonrasında direksiyon hâkimiyetini kaybederek 50 metre yükseklikten takla atarak fındık bahçesine uçtuğu öğrenildi. Kazanın meydana gelmesinin ardından diğer sürücüler olayı polise bildirdi.
Yaşanan kazada araçta yolcu olarak bulunan 29 yaşında ki Şadiye Erdem olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza da ağır yaralanan 9 yaşında ki kızı Aleyna Erdem ise ambulansla Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Mehmet Yüksel ise yaralı olarak Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçta bulunan Hasan Erdem ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şadiye Erdem'in cesedi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Yaklaşık 5 ay önce eşinden boşanan ve İstanbul'da oturan Şadiye Erdem'in, bayramı geçirmek üzere kızıyla memleketi Zonguldak'ın Kozlu Beldesi'ne bağlı Gücek Köyü'ne gitmek üzere komşusu Mehmet Yüksel ile yola çıktıkları öğrenildi. Kazayı duyarak hastaneye gelen Erdem ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!