Alaplı

BİR KADININ ÖLDÜĞÜ YANGINDAN GERİYE KALANLAR.

BİR KADININ ÖLDÜĞÜ YANGINDAN GERİYE KALANLAR.

 Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Yeni Siteler mahallesi Çekirdek Tepesi mevkiindeki 3 katlı binada dün  gece saatlerinde meydana gelen yangında,  Altun Sever hayatını kaybetti.

Altun Sever  ile oğlu Eren Sever'in oturduğu 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangının geç fark edilmesi ile alevler hızla yayıldı. Yükselen alev ve dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı. Alevlerin arasında kalan anne Altun Sever ile oğlu Eren Sever, itfaiye erleri tarafından yaralı olarak binadan çıkarıldı. 112 acil sağlık ekipleri tarafından Alaplı Devlet hastanesine getirilen ve  yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan anne Altun Sever hayatını kaybetti. Yangın sonrası  Altun Sever'in hayatını kaybettiği ev oturulamayacak derecede hasar görerek harabeye döndü.  Gördü tanıklarının ifadelerine göre evde elektrik  aboneliğinin olmadığı, çoğu gecelerde mum ışığında evde kaldıkları öğrenildi. Soruşturmanın sürdüğü yangın olayını  İtfaiye ve emniyet güçleri çok yönlü olarak araştırıyorlar.

 



BİR KADININ ÖLDÜĞÜ YANGINDAN GERİYE KALANLAR. BİR KADININ ÖLDÜĞÜ YANGINDAN GERİYE KALANLAR. BİR KADININ ÖLDÜĞÜ YANGINDAN GERİYE KALANLAR. BİR KADININ ÖLDÜĞÜ YANGINDAN GERİYE KALANLAR.

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!