Alaplı

ALAPLI'DA BBP, TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDECEK

ALAPLI'DA BBP, TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDECEK

 Alaplı Büyük Birlik Partisi'nin 20 Aralık 2020 tarihindeki ilçe kongresine Erdal Kızılkaya'nın başkan adaylığında tek aday ile gidileceği öğrenildi.

BBP Alaplı  ilçe başkanlığı için geri sayım başlarken adaylık için ismi geçen  İlhan Kartal ve Erdal Kızılkaya, kongreye tek adayla gidilmesi konusunda uzlaşma sağlandı. İlhan Kartal, varılan anlaşmanın ardından aday olmayacağını açıkladı.  

Alaplı Alperen Ocakları eski Şube Başkanı Erdal Kızılkaya  20 Aralık 2020 tarihinde yapılması planlanan ilçe kongresine tek aday olarak katılacak. Erdal Kızılkaya yaptığı açıklamada; "20 Aralık 2020 tarihinde yapılacağını öğrendiğim ilçe kongresinde  Alaplı  Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanlığına adayım. Merhum onursal Genel başkanımız  Muhsin Yazıcıoğlu'nun belirlediği yoldan sapmadan, bize verilecek görevi  layıkıyla yerine getirmek için var gücümle çalışacağım dedi. Altı yıldır Alperen Ocakları şube başkanlığını onur ve gururla yaptığını ifade eden Kızılkaya ; "Bu bir bayrak yarışıdır. Bizim davamız Nizami alem ilahi kelimatullah davasıdır. Bu davaya inanmış, Muhsin Yazıcıoğlu Liderimin yolundan ayrılmaz ve cesur yürüyecek herkes gibi bende ilçe başkanlığına aday oldum.

Biz işimize bakacağız. Büyük Birlik Partisi, Genel Başkanım Mustafa Desci’nin arkasından bu dava ile ilerleyeceğiz ve bu yolda sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bizim derdimiz milletimizin derdidir, Alaplı'mızın derdidir. Her şey milletin ve Alaplı'mızın refahı ve huzuru için olacak şekilde çalışacağız. Şimdiden kongremiz ülkemize ve Alaplı'mıza hayırlı olsun" dedi.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam

1 Yorum

  • Haber yanlış, BBP genel merkezinin emriyle tüm ülkede il ve ilçe başkanlığı kongreleri ikinci bir emre kadar durdurulmuştur. Şu an için böyle bir kongre yapılamaz. Biz de İl Başkanlığı olarak böyle bir kongreye müsaade etmeyiz. Öyle sanıyorum ki, arkadaşlarımız bu bilgiye sahip değildiler. Gereken şekilde haberin düzelme metnini yazarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.