Zonguldak Merkez

TÜRKMEN ALAPLI DA EVET OYU İSTEDİ

TÜRKMEN ALAPLI DA EVET OYU İSTEDİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve beraberindeki Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İl genel meclisi üyeleri ile birlikte, Alaplı Kapalı Pazaryerindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 12 Eylül’de ki referandumda Evet oyu kullanmalarını istedi.

 
 
 
Türkmen, önce Alaplı merkezde bulunan esnafları tek tek gezdi ve sonrasında Kapalı Pazaryerine geçerek pazarcı esnafın sorunlarını dinledi, referandumda EVET oyu kullanmalarının kendi menfaatleri olduğunu açıkladı. Alaplı Ak Parti Gençlik Kolları da Vekil Polat Türkmen’in geçtiği her yere broşürler dağıttı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen akşamüzeri ilçeden ayrılırken Alaplı  ziyaretini değerlendirdi. Türkmen “Alaplı ve Zonguldak’ta her hangi bir sorun yok. Vatandaşlarımızın referandumda açık açık EVET oyu kullanacaklarını açıklamaları bizi ve teşkilatımızı son derece sevindirmiştir. 12 Eylül referandumu ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Vatandaşlarımızda bunun bilincinde olduklarını bu gün bir defa daha göstermişlerdir” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!