Zonguldak Merkez

ALAPLI EMNİYETİNDEN İFTAR YEMEĞİ

ALAPLI EMNİYETİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Alaplı Yamanlar otelde düzenlenen yemeğe Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Alaplı Cumhuriyet Başsavcısı Keskin Abdibaş,   ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent İşçan, Ereğli Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, ilçe Müftüsü Hüseyin Baş, Alaplı Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek,  Alaplı Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve emniyet çalışanları katıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
İftar yemeğinde konuşan Alaplı ilçe Emniyet Müdürü İsmail Baş,” Ramazan ayında sevgi,saygıyı ve var olan dayanışma duygusunu güçlendirmek ve bu vesile ile bir arada olma fırsatını yakalamak için düzenlediğimiz iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Mübarek ramazan ayının ailelerimize, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. İlçe emniyet müdürlüğü olarak halkımızın şimdiden huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Ayrıca ilçe Emniyet Müdürlüğümüzde üç yıl süre boyunca başarılı çalışmalar yapan ve Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okuluna tayini çıkan Komiser yardımcısı ve Polis Merkezi Amiri İlhan Toprak’a da yeni görevinde başarılar diliyor. Ailesi ve çocukları ile bundan sonraki meslek yaşantısında başarılar temenni ediyor. Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum” dedi.

Alaplı ilçesinden Gaziantep Polis Meslek Yüksek Okulu’na tayini çıkan Komiser Yardımcısı Polis Merkezi Amiri İlhan Toprak da konuşmasında 5 yıl süre ile Kdz. Ereğli’de ve 3 yıl süre ile Alaplı’da görev yaptığını söyledi. Alaplı’daki görev süresince ilçe halkı ile vatandaş arasında tam bir bütünlük ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını belirten Toprak,” şimdiye kadar çalıştığım yerlerde Alaplı’daki gibi emniyet ve halk arasında tam bir dayanışma ve bütünlük olayı görmedim. Onun için ilçe halkına, esnafımıza ve iş adamlarımıza ve tüm kurm ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Artık Gaziantep’te de bir arkadaşınız var. Sizleri unutmayacağım ve sizleri özleyeceğim” dedi.

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük’te yaptığı konuşmada Komiser Yardımcısı Polis Merkezi Amiri İlhan Toprak’ın ilçede başarılı çalışmaları yaptığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi. Memük, ayrıca tüm ilçe halkının ramazan ayını ve 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından Alaplı Kaymakamı Aydın Memük Komiser Yardımcısı Polis Merkezi Amiri İlhan Toprak’a plaket ve takdir belgesi verdi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!