Zonguldak Merkez

2 BİN ADET PENYE YARDIMI

2 BİN ADET PENYE YARDIMI

Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma, Yayma ve Yaşatma Derneği ile Türk Kızılay’ı Ereğli Şubesi tarafından, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu’na “Teşekkür” belgeleri takdim edildi.

Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma, Yayma ve Yaşatma Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Ramazan Bayramı dolayısıyla başlatılan kampanya tüm hızıyla sürüyor. Dernek Yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde ziyaret edilerek kampanya hakkında bilgilendirilen işadamı İrfan Yazıcıoğlu, kampanya kapsamında 2 bin adet penye yardımında bulunacağını açıkladı. Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma, Yayma ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret ederek, penye örneklerini gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu; kendisine böyle bir imkân verdikleri için dernek yönetimine teşekkür etti. Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma, Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hikmet Erlat, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’nun ilçeye olan katkılarının hiçbir zaman yadsınamayacağını belirterek, tüm Yazıcıoğlu ailesi adına İrfan Yazıcıoğlu’na teşekkür etti.

Yazıcıoğlu ise “Bayram Çocuklara Erken Gelsin” adı altında kampanya başlatan dernek yöneticilerini kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Yazıcıoğlu Şirketler Grubu olarak kampanyaya 2 bin adet penye ile destek vereceklerini belirten işadamı İrfan Yazıcıoğlu; diğer kurum ve kuruluşlar ile işadamlarının da duyarlılık göstermelerini istedi.
“BİR ‘TEŞEKKÜR’ DE KIZILAY’DAN”
Türk Kızılay’ı Ereğli Şubesi tarafından da işadamı İrfan Yazıcıoğlu’na ‘Teşekkür’ belgesi verildi. Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’ndan övgüyle söz ederek; verilen desteklerin unutulmayacağını söyledi. Oktay’a teşekkür eden Yazıcıoğlu, “Sosyal sorumluluk anlayışımızın gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Paylaşımı seviyoruz. İnsanlara bir nebze faydamız oluyorsa, onları güldürmeyi başaramıyorsak bile en azından tebessüm etmelerini sağlayabiliyorsak; bizim için bundan büyük bir mutluluk olamaz” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!