Zonguldak Merkez

ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

22 Ağustos Akşamı Ereğli’ ye bağlı Elmatepe Mahallesi İnallı Sokakta tartışma yaşadığı İsmail Göktekin’ in kardeşi Mehmet Göktekin’i silahla yaralayan ve olay sonrasınd akaçan Murat O, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin sıkı çalışması sonrasınd aİstanbul’ da yakalandı. Olayın meydana gelmesinin ardından kaçan ve İstanbul’ da olduğu tespit edilen Murat O.nun yapılan araştırmalar sonrasında İstanbul’ a kaçtığı belirlenmiş ve yine yapılan araştırma sonrasında daha önce cezaevinde birlikte yattıkları 5 arkadaşının İstanbul’ da olduğu belirlenmişti. İstanbulda olan 5 arkaşa ile irtibata geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri, Murat O nun K.K isimli cezaevi arkaşı ile irtibata geçtiği ve buluşmak istediğinin tespit edilmesi üzerine Üsküdar Araştırma Büro Amirliğ ekipleri ile irtibata geçildi. Buluşma günü hazırlıklarını tamamlayan Üsküdar Araştırma Büro Amirliği ekipleri Murat O’ yu suç aleti silahla birlikte yakaladı.

Ereğli Asayiş Büro Amirliği ekipleri Murat O’yu gece saatlerinde Ereğli’ ye getirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen Murat O, kendisini çeken basın mensuplarına “Beni neden çekiyorsunuz. Gidin sapıkları çekin” diyerek tepki gösterdi. Asayiş büro amirliğinde sorgusunun tamamlanmasının ardından doktor raporu için hastaneye götürülen Murat O, kendisini çeken basın mensuplarına tehditler savurdu. Basın mensuplarının cezaevine düşmemesini söyleyen Murat O “Cezaevine düşerseniz bende sizi çekeceğim” diyerek araca bindirildi.

Olayı gerçekleştiren Murat O nun daha önce ki suçlarından 13 yıl infazının bulunduğu ve Adam Öldürmeye tam teşebbüs suçundan yargılanacağı öğrenildi.

Alınan doktor raporu sonrasında Adliyeye sevk edilen Murat O, tutuklanarak Ereğli Kapaluı Cezaevine gönderildi.

Olayda yaralanan Mehmet Göktekin'în ise sağlık durmunun iyiye gittiği öğrenildi. Vücuduna giren iki merminin risk olabaileceği düşüncesi ile alınmadığı belirtilirken, yakın zaman da Zonguldak Karaelms Üniversitesi araştırma hastanesinden taburcu olacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ereğli’ ye getirilen Murat O, Asayiş Büro Amirliğinde ki sorgusunun tamamlanmasının ardından Ereğli Devlet Hastanesinden alınan doktor raporu sonrasında nöbetçi mahkemeye çıkarılmıştı. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Murat O, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Murat O, nun şartlı tahliye ile cezaevinden çıktığı, bu tahliyeden dolayı 13 yıl infazı olduğu, söz konusu olaydan da “Cinayete tam Teşebbüs” suçlaması ile yargılanacağı öğrenildi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!