Karadeniz Ereğli

SALONA ALKIŞLAR ARASINDA GİRDİ

SALONA ALKIŞLAR ARASINDA GİRDİ

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası’nın 6. Dayanışma ve Kaynaşma Yemeği düzenlendi. Çok sayıda işçi grupları ise Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a ziyaretlerini sürdürdü.

Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de 5’ncisi gerçekleştirilen programda, Türk Metal Şube Başkanı Yılmaz, her zaman olduğu gibi meşaleler ve konfetilerle karşılandı. Bu arada bir grup üye işçi ise üzerlerine giydikleri t-shırt’lerle ‘Yakup Başkan’ yazısı oluşturarak Yılmaz ile fotoğraf çektirdiler. Salona girişinde de devam eden alkışlar ve sloganlarla başlayan programda konuşan Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Kalabalık üyenin katıldığı gecede yenilen yemekle birlikte çalan müzik eşliğinde eğlenildi.

ZİYARETLER

Diğer yandan, Yılmaz’ı; Türk Metal Genel Merkezince Ankara’da düzenlenen seminere katılan üyeler, Erdemir’deki Demir Üretim Direktörlüğü yüksek fırın mekanik bakım, 1.Yüksek fırın İşletme Çalışanı Üyeler, Nakliyat Müdürlüğü Ve Demiryolu işletme çalışanı üyeler, Çelikhane Direktörlüğü Sürekli Dökümler 3-4 hattı çalışanı Üyeler, 2.Soğuk Haddehane müdürlüğü Galvenizleme hattı 1-2 çalışanı Üyeler ziyaret ettiler.

Yılmaz da, Erdemir 1.Soğuk Haddehane Müdürlüğü mekanik bakım çalışanı Üyeleri ile iş yerlerinde çay molasında bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak ile Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını iletti.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!