Alaplı

OCAK, TEKNOPARK YÖNETİMİNE SEÇİLDİ.

OCAK, TEKNOPARK YÖNETİMİNE SEÇİLDİ.

 Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak’ın, Zonguldak Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiği bildirildi.

Alaplı TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre,  Teknopark A.Ş’nin 4.Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimlerde, Çaycuma ile Devrek ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlarının uygun görmeleri (tensipleri) ile ada gösterildiği Teknopark A.Ş’de Yönetime seçilen Ocak, şunları kaydetti:  “Başta Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Devrek TSO Başkanı Haludun Hacıkulaoğlu olmak üzere tüm TSO Yönetim Kurulu Başkanlarıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görev yapacağımız süre boyunca ilimize ve ilçelerimize ve Oda Üyelerimize güzel hizmetlerde bulunmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve başarılı hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum.”

 

Buna göre, yapılan seçimlerde, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın Teknopark A.Ş. Yönetim kurulu Başkanlığına seçildiği genel kurulda, Başkan vekilliğini Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı üstlendi. Alaplı TSO Başkanı Ocak da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!