Karadeniz Ereğli

BAŞKAN YILMAZ, İFTARDA DA İŞÇİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

BAŞKAN YILMAZ, İFTARDA DA İŞÇİLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

 Kdz. Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Ramazan Ayı’nın başlamasının ardından, yetkili oldukları iş yerlerindeki üyeleri ile iftarlarda bir araya geliyor.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamalara göre Yılmaz, beraberinde Şube Yönetim Kurulu üyeleri ve  Ereğli Demir ve Çelik fabrikaları (Erdemir) İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Erdemir Endüstri İlişkileri Müdürü Kerem Çelebi, Endüstri ilişkiler şefi Mehmet Berber, İnsan Kaynakları Şefi İbrahim Kocabacak ile birlikte, şirketin Bağlık yemekhanesinde iftar açan işçilerle bir araya geldi. Yılmaz, sonraki gün ise İş yeri temsilcilerin de katılımıyla Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Merkez Yemekhanesinde iftar yapan üyelerle buluştu. Üyelere, Türk Metal lideri Pevrul kavlak ve Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamları ile ramazan Ayı kutlama mesajını ileten Yılmaz, “Birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi dileğiyle, Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

TAT METAL’DE İFTAR

 Her akşam  iş yerlerindeki iftarlarda olmayı sürdüren Türk metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, dün akyamı ise yetkili oldukları Tat Metal AŞ’deki işçi üyeleri ile birlikte geçirdi. Üyelerle birlikte iftar açan Yılmaz, aynı şekilde Kavlak ile Faki’nin selamlarını iletti. Türk Metal Yönetim Kurulu Üyeleri, Tat Metal Baş Temsilcisi ve ünite temsilcilerinin yanı sıra, Fabrika Direktörü Egemen Öztürk, İdari İşler yöneticisi  Ahmet Yanmaz’ın da yer aldığı iftarda Yılmaz, ilgilerinden dolayı işçilere teşekkür ederek işi çalışmalar dileğinde bulundu. İftarın ardından içilen çay ile birlikte iş yeri ve güncel konular üzerinde sohbette bulunuldu.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!