Alaplı

ARSLAN, “HEDEFİM KIRKPINAR GÜREŞ AĞALIĞI”

ARSLAN, “HEDEFİM KIRKPINAR GÜREŞ AĞALIĞI”

 Kdz. Ereğli Yaraşlı Yörük Yağlı Pehlivan güreşlerinin ağası Aydın Arslan, hedefinin tarihi Kırkpınar güreşlerinin ‘güreş ağası’ olduğunu söyledi.

Olumsuz hava şartları sebebiyle 20 Temmuz Çarşamba günü düzenlenen Yaraşlı Yörük Yağlı Pehlivan güreşlerinde büyük çekişmeye sahne olan ağalık yarışını 301 bin liraya alan Frenci Aydın namıyla tanınan Aydın Arslan, hedefini büyüttüğünü belirterek şunları söyledi “Spora yapılan yardımın insana yapıldığını bilerek emin adımlarla hedefimize yürüyoruz. Beni güreş ağalı konusunda sürekli teşvik eden ve her türlü desteği ile yanımızda olan Alaplı Ahşap firması sahibi Bülent Yılmaz’a çok teşekkür ederim. Amaçladığım hedefim Yaraşlı Yörük yağlı pehlivan güreşlerinde güreş ağası olmakla başladım. Sırada inşallah Eylül ayında yapılması planlanan Alaplı Yağlı Pehlivan güreşlerin ağalığını almak var ve Alaplı güreşlerini eski günlerine geri getirmek istiyoruz. Sonrasında Allah bana sağlık, güç ve derman verdirse tarihi Kırkpınar güreşlerinin ağası olmayı çok istiyorum” dedi.

TÜM DOSTLARIMIZI, DÜĞÜNEMÜZE DAVET EDİYORUZ

Hafta sonu, oğlu Furkan ile Alaplı Ahşap Firması sahibi Bülent Yılmaz kızı Ceyda’nın düğünlerinin olduğunu, tüm dostlarını düğün etkinliğine davet etini ifade eden Arslan; “Rabbim bana çocukluk arkadaşım Alaplı Ahşap firması sahibi Bülent Yılmaz ile dünür olmayı da nasip etmiş. Düğünümüz, 24 Temmuz Pazar günü Sabırlı Köyü Sucaklı mahallesindeki evimizin önünde sabah 10.00’da yemekli çalgılı şekilde başlayacak olup, akşam saat:19.00-23.00 saatleri arasında KALEPARK düğün salonunda devam edecektir. Bütün dostlarımızı, bizim için en önemli günümüzde düğünümüze davet ediyorum” dedi.  



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!