Alaplı

ALAPLI KARŞIYAKA ORTAOKULU SIFIR ATIK PROJESİNE KATILDI

ALAPLI KARŞIYAKA ORTAOKULU SIFIR ATIK PROJESİNE KATILDI

 “MY FUTURE” ADLI ETWINNING PROJESİ ALAPLILI ÖĞRENCİLER TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLDİ!

Antalya, Malatya İzmir, Sivas, Polonya ve ilçemizde bulunan Alaplı İmam Hatip Ortaokulu ve Karşıyaka Ortaokulu’nun bulunduğu toplam 9 okul “My Future” projesini hayata geçirdi.

 Proje kapsamında öğrencilere "sıfır atık" kavramının tanıtılması, çocukların günlük yaşamlarında atıkları nasıl azaltacakları, nasıl daha az tüketecekleri ve farklı şekillerde nasıl değerlendirebilecekleri konusunda farkındalık sağlanması hedeflenmiştir.

Bu projeyle öğrencilere, velilere ve çevremize "sıfır atık" kavramını tanıtılmış, bu kapsamda çocukların günlük yaşamlarında atıkları nasıl azaltacakları, nasıl daha az tüketecekleri ve farklı şekillerde nasıl değerlendirebilecekleri konusunda farkındalık sağlanmıştır. e-Twinning kapsamında düzenlenen bu projede Alaplı’dan Alaplı İmam Hatip Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Kezban Ören ve Karşıyaka Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Nurşen Duygu Sazoğlu yer almaktadır.

 



ALAPLI KARŞIYAKA ORTAOKULU SIFIR ATIK PROJESİNE KATILDI ALAPLI KARŞIYAKA ORTAOKULU SIFIR ATIK PROJESİNE KATILDI ALAPLI KARŞIYAKA ORTAOKULU SIFIR ATIK PROJESİNE KATILDI

Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!