Alaplı

ŞEN; "AYLIK 300 PAT-PAT RÖMORK ÜRETİMİMİZİ İKİ KATINA ÇIKARTMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

ŞEN;

 Alaplı’da 1990 yılından beri tarım aletleri ve römork üreten ŞEN ZİRAAT firması aylık 300 pat-pat römorku üretimini iki katına çıkartmak için entegre üretim tesisi kuruyor.

Şen Ziraat Tarım Aletleri firmasının kurucu sahibi merhum Ömer Şen’in Alaplı’ya bağlı Çamlıbel köyü altındaki kurduğu Şen Ziraat,  Bereket Römorkları fabrikasını oğulları Mustafa ve Serkan Şen tarafından her geçen gün geliştirilerek modern ve entegre bir fabrika olma yolunda hızla yol kat ediyor.

Alaplı Gazeteciler Derneği Yönetiminin ‘Alaplı’ya Katma Değer Sağlayan İş Yerleri Ziyareti’ projesi kapsamında bu defaki durağı Şen Ziraat Bereket Römorkları fabrikası oldu. Fabrika kapısında dernek yönetimi karşılayan fabrika sahiplerinden Serkan Şen, ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti. Fabrikayı dernek yönetim kurulu üyelerine gezdiren Şen şu açıklamalarda bulundu; “Teknolojiyi fabrikamıza  taşımaya ve tüm olanakları kullanmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda önce fabrikanın çatısına geçtiğimiz yıl iki milyon 500 bin liralık yatırım yapılarak güneş enerji sistemi kurduk. Bu sayede güneş enerji sistemi kış ayında yüzde 80 oranında yaz ayında da yüzde yüz oranındaki enerji ihtiyacımız karşılamış oldu. Hatta küçükte olsa fazla olan enerjimi sisteme geri yükleyerek maddi kazancımız oldu.

Bir diğer yenilik olarak da fabrikamıza en kısa zamanda robot kaynak makinesini kazandırıp, entegre şekilde daha seri üretim ve imalat yaparak şu anda aylık 300 römork üretimimizi iki katına adete yükseltmeyi hedefliyoruz.

Sevkiyatımızın büyük bir kısmını Sakarya, Bartın ve İç Anadolu bölgesine yapıyoruz.  İlk defa da bu yıl Eğe Bölgesi Aydın ve Siirt illerine de sevkiyat yapmaya başladık.  Bizim asıl hedefimiz Bereket Römorklarını Türkiye’nin her bölgesine göndererek Tarım sektörüne ve çiftçilerimizin üretim kalitesine katkı vermek olacaktır” dedi.

Şen Ziraat Bereket Römorkları ziyaretine Alaplı Gazeteciler Dernek Başkanı Doğan Bostancı, Genel Sekreter Ertuğrul Yüksel ve Dernek Mali İşler Saymanı Mustafa Kanca katıldı.



ŞEN; ŞEN; ŞEN;

Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!