Zonguldak Merkez

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı.

2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı.

 Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) işbirliği ve Zonguldak Valiliği’nin desteğiyle Zonguldak’ın genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı DEDEMAN Otelinde ziyaretçi kabul etmeye başladı

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) basın bürosundan yapılan açıklama şu şekilde;

 

“Fuarımız; Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD), Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası ( ZTSO ) işbirliği ve Zonguldak Valiliği’nin desteğiyle Zonguldak’ın genel ticaret ve ekonomisine katkı sağlamayı, ticari ekonomisine can suyu olarak, kentimizde sürdürülebilirlik ve çeşitli firmaların ev sahipliği yapabileceğimizi, yatırımcı firmaların ilgisini çekerek yeni projelere olanak sunabileceğini, Almanya ve Zonguldak ile genel ticaret fuarları açısından köprü kurarak Avrupa ve Almanya ticaret hacmini geliştirmeyi amaçlıyor. Zonguldak ilimizin sanayi ve turizm alanında gelişmesine kalkınmasına olanak sunan 2. Genel Ticaret Fuarımız, kentimiz adına iyi bir PR ve katılımcı firmalara iyi bir müşteri portföyü oluşturmaktadır.

Ankara Eximbank Temsilcileri, Zonguldak'taki 2. Genel Ticaret Fuarı'nda Bir Sunum Gerçekleştirdi

Ankara Eximbank temsilcileri, Zonguldak'ta düzenlenen 2. Genel Ticaret Fuarı kapsamında önemli bir sunum gerçekleştirdi. Dedeman Otel’de üyelere yönelik bilgilendirme yapan temsilciler, bankanın sunduğu kredi imkanları ve ticarette sağladığı destekler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Fuar kapsamında Ankara'dan gelen temsilciler, ZONSİAD üyelerine açtıkları stantlarda da bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu. Firma temsilcilerine sundukları bilgi birikimi ve deneyimleriyle dikkat çeken Ankara Eximbank ekibi, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

 

4, 5 Mayıs tarihinde 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek olan fuarımıza tüm üyelerimizi, iş insanlarımızı, değerli hemşerilerimizi ve ilgi duyan herkesi bekleriz.”

 



2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı. 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı. 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı. 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı ziyaretçi kabul etmeye başladı.

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!