Zonguldak Merkez

20 TEKERLEKLİ SANDALYE SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

20 TEKERLEKLİ SANDALYE SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Kısa bir süre önce Ak Parti Ereğli Kadın Kolları başkanlığınca başlatılan tekerlekli sandalye kampanyası kapsamında alınan 20 tekerlekli sandalye düzenlene tören ile sahiplerine teslim edildi. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği binası önünde gerçekleştirilen törene Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, önceki dönem Ereğli Belediye başkanı Murat Sesli, Ak Parti Kadın Kolları Başkan Nilgün Leventgelir, Partililer ve sandalye yardımı yapılan Fiziksel engelliler ile aileleri katıldı. Tören de tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edilirken, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nilgün Leventgelir birer konuşma yaptı.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan yaptığı konuşmada “ Ak Parti Ereğli Kadın kollarımızın çalışmaları neticesinde engelli kardeşlerimize verilen bu sandalyeleri hep birlikte sahiplerine teslim edeceğiz. Biz hiç kimsenin engelli olduğunu düşünmüyoruz. Hepsinin beyni sağlam. Fiziksel engel olması mühim değil: Fiziksel engellilik belki çok önemli ama, önemli olan beyinsel engel olmaması, gerisi düzelir. Ben bu konuda emeği geçenlere teşekkür ederken, 12 eylül’ de yapılacak olan referandumda engelliler için de bir kanun tasarısı var. Gördüğüm kadarı ile asılan afişten de anlaşılan referandumun maddesi engelli kardeşlerimiz tarafından iyi incelenmiş. Ben bu bağlamda yapılacak olan referandumunda hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ak Parti Kadın kolları başkanı Nilgün Leventgelir’ de konuşmasında, yapılan çalışmayı tamamlayamamaktan dolayı korkularının olduğunu, ancak bunu verilen desteklerle aştıklarını söyledi. Çok mutlu bir an yaşadığını dile getiren Leventgelir, törene katılanların ve tüm bölge halkının da bayramını kutladığını söyledi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!