Zonguldak Merkez

KAN BAĞIŞINDA ALAPLI BİRİNCİ SIRADA YER ALDI

KAN BAĞIŞINDA ALAPLI BİRİNCİ SIRADA YER ALDI

Gecede bir konuşma yapan Kızılay Kan merkezi müdürü Dr. Selim Alan Zonguldak il ve içlerinde Alaplı ilçesi Kan bağışında birinci sırada yer aldığını söyledi.

Zonguldak Kızılay şube başkanı Nihat Aygün “Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay ailesini bir araya getirmek istedik. İftar davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ı müdürü Dr. Selim Alan ise bir konuşma yaptı. Alan konuşmasında “Askerden üç ay önce geldim. Hepinizle tanışmak istedim. Yeni yönetim kurullarını tanımıyordum. Bu yemekte ailemizi tanımış olduk. Ramazan ayı dolayısıyla kan ihtiyaçlarımızın yarısını karşılayabiliyoruz. Ramazandan sonra tüm şubelerimizin çalışması gerekiyor. Kan merkezi görevlilerine mutlaka yardımcı olmanız lazım. Kızılay hepimizin Kan merkezi. Buradan herkes yaralanabilir. Ancak kan bağışlarının az olması nedeni ile kan bulmada da sıkıntılar yaşanabiliyor. Hangi konuda olursa olsun benimle şahsım olarak 24 saat görüşebilirsiniz. Kan merkezinin altı aylık verilerine göre Alaplı şubemiz kan bağışında birinci sırada, ikinci sırada Ereğli şubemiz var. Zonguldak şubemiz sonuncu sırada yer alıyor.

Alaplı Şube başkanı Hayri Yiğit söz alarak “Biz çalışmalarımızı kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli yapıyoruz. Okullara gidiyoruz. Müftümüzle, emniyet müdürümüzle, oda başkanlarımızla görüşüyoruz. Kan merkezimizden gelen ekiplere yönetim kurulumuz ve bağışı düzenleyenler yardımcı oluyor. Kan bağışını Alaplı Kızılay şubesi ve yapan kuruluş ortaklaşa yapmış oluyor. Hepinize teşekkür ederim.”dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!