Genel

“DÜN İKTİDARIN ŞAKŞAKÇILIĞINI YAPANLAR, BUGÜN MUHALEFETTEN MEDET UMUYOR”

TGF Genel Başkanı Karaca açıkladı: Yerel basının sorunlarını her platformda dile getiren ve haklarını her daim savunan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) bir kez daha haklı çıktı. İktidar tarafından kurdurulan ve bu sayede temsil görevlerine atananlar bugün iktidarı eleştirip, CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan medet umar duruma düşmüşlerdir.’ dedi.

ANTEP’E GAZİ UNVANI VERİLİŞİNİN 101’İNCİ YILI KUTLANDI

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, “Gaziantep, şehrini ve ülkesini savunan kahramanların hak ettiği ‘Gazi’ unvanıyla onurlandırılan, savunmasıyla direnişin ve bağımsızlığın sembolü olan mücadeleci ve vatansever insanların şehridir” dedi.

İNTERNET HABER SİTELERİ TELİF HAKLARI EĞİTİMİ ALDI

Açılışını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar’ın yaptığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ‘Kültürel Değerlere ve Telif Haklarına Duyarlı İnternet Haberciliği “ projesi kapsamında eğitimler gerçekleştirildi. Proje kapsamında 7 ayrı bölgede 500’ün üzerinde İnternet Haber Sitesi ve 800 çalışanına eğitimler veriliyor.

GÜNEYDOĞU ENERJİ FORUMU DÜZENLENDİ

Sanko Enerji’nin ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Gaziantep Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilen “Güneydoğu Enerji Forumu” düzenlendi.

AİLELER, SANKO ÜNİVERSİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

SANKO Holding tarafından düzenlenen, “Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü yılında SANKO’lu 100 Aile Tarihte Yolculuğa Çıkıyor” etkinliği kapsamında, Türkiye’nin dört yanından Gaziantep’e gelen aileler, SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE AKADEMİK YÜKSELMELER DEVAM EDİYOR

SANKO Üniversitesi’nde akademik yükselmeler devam ediyor. Dr. Öğretim Üyeleri Nimet Yılmaz ve Pınar Günel Karadeniz “Doçent” unvanını aldı.

KARDEMİR, TARİHİNİN REKOR KARINI AÇIKLADI

Özelleştirilmesinden bu yana sürekli yatırımlar yapan Kardemir yatırımlarının bitmesi ve kur üzerinden borçlarını kapatmasıyla kar açıklamaya başladı. KARDEMİR A.Ş. 2021 yılının ilk 6 ayında 1,42 Milyar TL net kara ulaştığını ilan etti.

SABANCI KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

SABANCI KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

SANKO HOLDİNG, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

SANKO HOLDİNG, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

CATES KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

CATES KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

MÜSİAD, "DEMOKRASİ NÖBETİ HİÇ BİTMEYECEK"

MÜSİAD, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, özgürlüğümüze ve demokrasimize sahip çıkan tüm vatandaşlarımızı ŞÜKRANLA, gazilerimizi MİNNETLE, şehitlerimizi RAHMETLE anıyoruz”

SANKO HOLDİNG, YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

SANKO TEKSTİL, SANKO ENERJİ, SÜPER FİLM VE ÇİMKO ÇİMENTO, TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU ARASINDA BULUNUYOR -SANKO ENERJİ ÖNCEKİ YILA GÖRE 149 SIRA YÜKSELDİ.

SANKO ÜNİVERSİTESİ’NDE HEMŞİRELİK HAFTASI KUTLANDI

SANKO Üniversitesi’nde 12 – 18 Mayıs Hemşirelik Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN, AVRUPA’DAKİ TÜRK GENÇLERLE BULUŞTU

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından Avrupa’da yaşayan Türkiye kökenli gençlere yönelik düzenlenen “Dijital Çağda Medya Okuryazarlığı” projesinin açılış programı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN ALTUN’UN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Demokratik, ahlaki ve toplumsal sorumluluk bilinciyle mesleğini ifa eden haber emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.