Zonguldak Merkez

ZONGULDAK’TA YENİ KISITLAMA VE TEDBİRLER GETİRİLDİ

Zonguldak’ta artan korona virüs vakaları sebebi ile İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı. Toplantıda yeni kısıtlamalar ve tedbirler alınmasına karar verildi.

GAZETECİ ALTUN BAŞARIYA DOYMUYOR

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri (TGC) Basın Vakfı yönetim kurulu, Zonguldak’ta gerçekleştirilen toplantıda görev bölümü yaptı.

TÜRKİYE BASININ KALBİ ZONGULDAK’TA ATACAK

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanlığı’nın, tarihinde ilk kez kentimizde organizasyonunu üstlendiği 14-16 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘’TGC Basın Vakfı Olağan Genel Kurulu’’ toplantısı heyecan yarattı.

GRİZU-263 UZAY TAKIMI, ARALIK UÇUŞUNA HAZIR

Projeyi destekleyen Erdemir’e hatıra biletini teslim ederek teşekkür ettiler.

ZONSİAD'TAN ZGC'YE, TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Zonguldak Sanayici İş İnsanları Derneği Başkanı Necdet Tıskaoğlu ve Makronet Firması yetkilisi ve ZONSİAD Başkan yardımcısı Erol Nalbant Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti ( ZGC) Başkanı Derya Akbıyık'ı ziyaret ettiler.

SAHTE BALA DİKKAT...

Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) Başkanı Abdurrahman Canlı, sahte balara dikkat çekerek vatandaşlara uyararak, "Tüketiciler bilinçli olmalı. Üreticisini bilmedikleri balı kesinlikle almayın" dedi.

GMİS, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramını kutladı.

ÇUFALI, RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ZGC’DEN SUÇ DUYURUSU VE SERT AÇIKLAMA

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Genel Merkezini hedef alan bazı isimsiz, kimliksiz ve adı konulmamış sözde yazılar üzerine oluşan bilgi kirliliğine karşın, basın kuruluşlarını ve kamuoyunu bilgilendirme ve hatırlatma adına bu açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.

HER YER İLAÇLANDI

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, ülkemizde de görülmeye başlayan Coronavirüs (Covid-19) vakası ile ilgili alınan tedbirlerin hızlı şekilde devam ettiğini bildirdi.

GMİS, KURUMLARLA İNDİRİM ANLAŞMASI YAPTI

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) üyelerine yönelik olarak bazı firma ve kuruluşlarla yüzde 10 ile yüzde 25 arasında indirim protokolleri imzaladıklarını bildirdi.

POLAT TÜRKMEN’DEN ZONGULDAK ÇİFTÇİSİNE MÜJDE

Zonguldak ve ilçelerinde kayıtlı bulunan 22 bin 328 çiftçinin 2019 yılı Mazot destek ödemeleri yapılacak. AK Parti Milletvekili Polat Türkmen 5 Milyon 390 bin lira tutarındaki 2019 yılı mazot desteği ödemesinin yapılacağı müjdesini verdi.

REKTÖR MUSTAFA ÇUFALI’DAN KÖKSAL TOPTAN'A ZİYARET

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. Şenay Özdolap,Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı, Eski TBMM Başkanı ve Eski Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ı ziyaret etti.

“7 OCAK KOZLU MADEN ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu adına bir açıklama yapan Genel Başkan Hakan Yeşil, 7 Ocak 2013 tarihinde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessesesi’nde taşeron şirkette çalışırken meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden 8 maden işçisini saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

KAMU-SEN’DEN GMİS’İ ZİYARET

Türk Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret etti.