Zonguldak Merkez

-ÇİMENOĞLUNDAN ANNELER DERNEĞİNE TEŞEKKÜR

-ÇİMENOĞLUNDAN ANNELER DERNEĞİNE TEŞEKKÜR







Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ilçede kısıtlı imkanlara rağmen önemli etkinlikler düzenleyen Türk Anneler Derneği Alaplı şubesine teşekkür etti.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu; eşi Dilek Çimenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Şengün, Belediye Meclisi Üyeleri; Erol Tunçkaya, Dürdane An Köse; Belediye Yazı İşleri Müdürü Muharrem Şireci ve DP Alaplı İlçe Başkanı Mehmet Yaman ile birlikte, Türk Anneler Derneği Alaplı Şubesi’nin düzenlediği kermese katıldı.

Türk Anneler Derneği Alaplı Şube Başkanı Mehtap Yaman, Dernek Yöneticileri ve Üyelerini, hazırladıkları kermesten dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Dernek olarak, bu tür organizasyonlardan elde ettiğiniz kısıtlı gelirlerle,  çok önemli hizmetlerde bulunuyorsunuz. Yardıma muhtaçlara yardım ediyorsunuz; anneleri iyi ve kötü günlerinde yalnız bırakmıyorsunuz. Sizleri; tamamen gönüllü olarak, büyük bir keyifle yürüttüğünüz bu çalışmalarınızdan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!