Alaplı

GÜNERE VEDA YEMEĞİ

GÜNERE VEDA YEMEĞİ

Ereğli Plaj restauranta düzenlenen veda yemeğine ZKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zekai Güner, ZKÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr Rıfkı Henden, ZKÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı  Yrd. Doç. Dr Abdulkadir Tunç, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Sekreteri ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek, Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, Öğretim Görevlileri ve okul personeli  katıldı.

   Veda yemeğinde konuşan ZKÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr Rıfkı Henden, Prof. Dr. Zekai Güner’in Yüksek okul da 5 dönem müdür olarak görev yaptığını görev sürecinde başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. Kendisi ile uzun yıllar aynı çatı altında çalışmanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Henden, “Prof. Dr. Zekai Güner ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Kendisinin Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne Bölüm Başkanı olarak atanması bizi sevindirmiş ama bir o kadarda üzmüştür. Başarılı çalışmaları ile hepimizin kalbinde önemli bir yer tutan hocamıza yeni görevinde başarılar diliyor. Alaplı Meslek Yüksek Okuluna verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

    Prof. Dr. Zekai Güner, de yaptığı konuşmada 1989'dan beri Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda görev yaptığını belirtti. Görev yaptığı süre içerisinde çok güzel işler yaptıklarını belirten Güner, “Alaplı Meslek Yüksek Okulunda görev yaptım, son 15 yılda 'Okul Müdürü' olarak görevime devam ettim. 28 Aralık 2010 tarihi itibarıyla da Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev sürem doldu. Karaelmas Üniversitesi Rektörümüz Sayın Mahmut Özer, Karaelmas Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü kurmak üzere beni görevlendirdi. Daha doğrusu daha önce kağıt üzerinde kurulmuş bu bölümü harekete geçirmek, canlandırmak, buraya öğrenci almak maksadıyla ben buradaki görevimi tamamlamış oldum. Bu süreç içerisinde gerçekten çok güzel işler yaptık. Bana görev yaptığım süreçde destek olan mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum” diye konuştu.

    Konuşmaların ardından ZKÜ Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr Rıfkı Henden tarafından Prof. Dr. Zekai Güner’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!