Genel

YAZICIOĞLU, “DERİLERİ THK VERİN, GENÇLERİMİZİ PİLOT YAPALIM”

YAZICIOĞLU, “DERİLERİ THK VERİN, GENÇLERİMİZİ PİLOT YAPALIM”

 Türk Hava Kurumu (THK)Alaplı Şubesi Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, kurban derisi bağışında vatandaşlara büyük görev düştüğünü, yasanın kendilerine verdiği yetkiyi ve görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

THK’nın kurulduğu günden bu yana 91 yıldır kurban derisi topladığını ve 91 yılın verdiği deneyimle bu yıl da kurban derisi toplayacağını kaydeden Yazıcıoğlu; “Son yıllarda deri toplama yetkisi elimizden alındı, artık ‘herkes deri toplayabilir’ dendi ve şu anda Kurban Bayramı’nda herkes kurban derisi peşinde dolaşır hale geldi. Biz de Türkiye’nin en eski kurban derisi toplayıcısı bir kurum olarak kurban derisi toplama hazırlıklarını yapıyoruz. Bu kurban bayramında ekip, aracımızla Alaplı merkez ve köylerinde kurban derilerini toplayacağız. Araçlarımızı kaçırırlarsa da bize ulaşsınlar.  Vatandaşlarımızdan da derilerini makbuz karşılığı vermelerini istiyoruz. Alaplı merkez ve köyleri sınırları içerisinde nerede olursa olsun gidip o adresten derilerini makbuz karşılığında alırız. Kurban derilerini toplama aracımızı kaçıran yada kurban derisini bağışlamaya son anda karar veren vatandaşlarımız olursa 0507 4575826 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşması halinde bulundukları yere gidip derilerini yine makbuz karşılığında kendilerinden alacağız. 

Değerli Alaplılı hemşehrilerim, toplanan O derilerle Alaplı gençlerini havacı yapalım, kötü alışkanlıklardan, kahve köşelerinden kurtaralım, havacılığa bulaştıralım, önlerini açalım, sonra da havacı olsunlar. Gerek pilot olsunlar, gerek yer hizmetlerinde yer alsınlar. Lütfen THK’yı, bu ulu çınarı yaşatmaya devam etmek için kurban derilerinizi THK’ya verin sevgili Alaplılılar. Kurban Bayramı öncesi hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum ve sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Şimdiden de kurban derilerinizi bize vereceğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum."



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!