Alaplı

ALAPLI TSO ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

ALAPLI TSO ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

 Alaplı’da, istihdama yönelik projelerin takipçisi olan ilçenin gelişmesi noktasında her türlü girişime şartsız destek veren Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep ve TSO Yönetimi sosyal sorumluk kapsamında da ihtiyaç sahibi aileler ve öğrencilerin yanlarında olmaya devam ediyor.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bir programla ilçede ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye bot ve mont yardımında bulunuldu.

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Yüksel Koçak, TSO Genel Sekreteri Taner Arslan ‘ında katılımıyla düzenlenen programda konuşan Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Milli Eğitim Müdürü ve okullardaki müdürlerle görüşerek tespit ettikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere bot ve mont yardımında bulunduklarını söyledi.

Yardımları her yıl arttırmayı hedeflediklerini belirten Ocak, "TOBB’un katkılarıyla her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik bot ve mont yardımlarının dağıtımına bu sene de başlamış bulunuyoruz. Bu yıl 600 ihtiyaç sahibi öğrencimize bot ve mont yardımında bulunduk. Bunun için gururluyuz. Bu organizasyonun bu aşamaya gelmesinde emeği geçen değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma, meclis başkanıma oda sekreterimize ve oda personeline teşekkür ediyorum. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan Milli Eğitim Müdürümüz Cevat Çevik, okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Ben bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılının müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!