Zonguldak Merkez

GMİS, ENERJİ İLE ÇALIŞMA BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

GMİS, ENERJİ İLE ÇALIŞMA BAKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

 Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkez Yönetim Kurulu, 11 Temmuz 2023 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Av. Ahmet Aydın ve Faruk Özçelik’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

ENERJİ BAKAN YARDIMCISI TANCAN’I ZİYARET ETTİLER

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, 2018 yılından beri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Tancan’ı, yeniden aynı göreve atanmasından dolayı tebrik etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Genel Başkan Yeşil, Bakan Yardımcısı Tancan’a maden figürlü bir heykel takdim etti. Ziyarette Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 2 bin işçinin alım sürecinin biran önce tamamlanması, Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) ve madencilik sektörü hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ÇALIŞMA BAKAN YARDIMCILARI AYDIN VE ÖZÇELİK’E ZİYARET

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ile Genel Merkez Yönetim Kurulu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcıları Av. Ahmet Aydın ile Faruk Özçelik’i ayrı ayrı ziyaret etti.

GMİS Heyeti, 2021 yılından beri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Faruk Özçelik’i yeniden aynı göreve atanmasından dolayı tebrik etti ve hayırlı olması dileğinde bulundu. GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Çalışma Bakan Yardımcılığı görevine yeni atanan Av. Ahmet Aydın’ı ziyarette de Aydın’a başarı ve hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyaretlerde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Maden Tetkik Arama Kurumu (MTA) çalışanlarının sorunları ve çözüm önerilerinin yanı sıra çalışma hayatı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.



Yazı için 0 puan verdiniz

Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!