Karadeniz Ereğli

Kdz.Ereğli Belediyespor Anadolu şampiyonu...

Türkiye basketbol federasyonunun organize ettiği küçük kızlar Anadolu şampiyonasında Ereğli Belediyespor Anadolu şampiyonu oldu. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporcuları Ereğli halkı adına kutladı.

MAHALLELERDE AK SAÇLI DELİKANLI COŞKUSU..

MAHALLELERDE AK SAÇLI DELİKANLI COŞKUSU.. POSBIYIK, MAHALLELERDE HALK TOPLANTILARINDA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

FİXKİM'DEN EĞİTİM ŞÖLENİ

Yapı kimyasalları sektörünün ulusal firması Fixkim; yapı kimyasalları ve yalıtım sistemleri eğitimi kapsamında, tüm Türkiye;de düzenlediği seminerler ile ustalarına ürün eğitimleri veriyor.

;CANLAR, HER ZAMAN BİZE GÜÇ VERİYOR

ALEVİ DERNEKLERİNDEN POSBIYIK; ;EREĞLİ;Yİ EN İYİ POSBIYIK YÖNETİR;

ADD.KDZ.EREĞLİ ŞUBE BAŞKAN'I ÖZKÖK,BAŞKAN POSBIYIĞI ZİYARET ETTİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz.Ereğli Şubesi yeni yönetimi Başkan Semih Özkök ile Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

CHP Ereğli İlçe örgütü, DSP Ereğli ilçe örgütünü ziyaret eti

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyeleri, Demokratik Sol Parti Ereğli İlçe örgütüne giderek iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

CANLAR TOPLUCA ORUÇLARINI AÇTILAR

Ereğli’de yaşayan Alevi vatandaşlar, 12 İmamların şahadetlerinden dolayı Yass-ı Matem tuttular. Hz. Hüseyin’i anarak o ‘kara günlerin’ üzüntüsünü içlerinde yaşayan Can’lar, akşamın ilerleyen saatlerine kadar ibadetlerini yaptılar.

· Sezgin Güney Yine Kürsüde!

· · Türkiye Pist Şampiyonası 6. Ayak Yarışları Türkiye Motosiklet Federasyonu ve İzmir Ülkü Motorsporları Kulübü'nün organizatörlüğünde İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi. Ereğlispor’un moto yarışçısı Sezgin Güney elde ettiği başarılarla yine kürsüye çıktı.

Ören asfaltlanıyor

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından belediye sınırlarına yeni katılan Mahallelerden olan Ören Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

ÖĞRENCİLER BARINAK’TA

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlamalarına Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ile ilçemizdeki bazı öğretim kurumlarının ortaklaşa düzenlediği etkinliklerle devam edildi.

EREĞLİ, ÖĞRENCİLERİMİZE ÖRNEK BİR KENT

Prof.Dr. Mehmet Sabaz, daha önce de Ereğli’de yapılan çalışmalarda incelemelerde bulunduklarını belirterek “Peyzaj ve kentçilik konusunda ereğli’nin ülkemizin önemli kentlerinden biri olduğunu ve öğrencilere de örnek teşkil ettiğini belirtti.

EVLATLARIMIZ, TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Türkiye Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası’nın, 26 Eylül günü başlayan final turu müsabakalarında gösterdiği başarıyla finale kadar yükselen ve 29 Eylül günü de final maçında Ankara temsilcisi Fomget Gençlikspor ile karşılaşan Karadeniz Ereğli Belediyespor Yıldız Kızlar Futbol Takımımız, muhteşem bir 70 dakika sonrası kupaya uzandı.

AB PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün proje sahibi olduğu, Karadeniz Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve Karadeniz Ereğli Kent Konseyi ile Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün proje ortağı olarak yer aldığı, 2013 Şubat genel teklif çağrısı döneminde Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan ve kabul edilen “Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Vinci Mesleki Eğitim Programı” kapsamındaki 2013-1-TR1-LEO02-49414 no’lu “Yangın Müdahalesinde AB Standartlarının İncelenmesi” başlıklı projenin açılış toplantısı 21 Ağustos 2013 günü Bartın Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılmıştır.

BELEDİYE PERSONEL KUCAKLAŞMASI

Kdz.Ereğli Belediyesi Başkanından, Başkan yardımcısına, müdüründen işçisine, memuruna ve taşeron personeline kadar 25 Ağustos Pazar günü “Belediye Personel Kucaklaşması” pikniğinde bir araya gelecek.

BEÜ REKTÖRÜ ÖZER’DEN KDZ. EREĞLİ TSO’YA ZİYARET

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, üniversite olarak ikinci en büyük büyümeyi Kdz. Ereğli’de gerçekleştirdiklerini ve yüzde 45 oranında büyüme sağladıklarını söyledi