Karadeniz Ereğli

ÇAKIR, BOZHANE’DE BALIKÇILARI DİNLEDİ.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay ile bazı AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Bozhane esnafının yaşadığı sıkıntıları dinlemek için Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Firuz Yılmaz’ı ziyaret etti.

YAĞMUR KANALLARI YAPILIYOR

Kdz.Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor. Çetin Apatay Bulvarı terminal arkası karşı yolunda bulunan 350 metre boyunda yağmurlama çalışmaları devam ediyor

KDZ. EREĞLİ’DE 'CEPHEDEN CEPHEYE OSMANLI' MAKET SERGİSİ

Zonguldak’ın Karedeniz Ereğli ilçesinde 180 öğrenci tarafından 6 ayda hazırlanan 'Cepheden Cepheye Osmanlı' panoramik maket sergisi büyük ilgi gördü.

MİLLETVEKİLİ CANDAN’DAN KDZ. EREĞLİ’YE İKİNCİ FAKÜLTE MÜJDESİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli’de Denizcilik Fakültesinin YÖK’ten imzasının çıktığını Bakanlık tarafından onaylanması ile ilçeye ikinci bir fakülte kazandırılacağını söyledi.

ŞİRİN İLE SERKAN DÜNYA VİNE GİRİYORLAR

Kdz ereğli de ikamet eden SASA ailesinin k oğlu serkan ile Gümeli beldesinden alaplı 690 evlerde ikamet eden Türköz ailesinin kızı Şirin dünya evine giriyorlar.

MÜSİAD tan ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu nu ziyaret etti.

HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETLERİ İLGİ GÖRÜYOR

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamındaki çalışmalarına her ay bir yenisini ekleyen Karadeniz Ereğli Belediyesi, mayıs ayından itibaren başlatılan bir çalışmayla çocukları dünyaya gelen ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

CARMEN SİRKİ EREĞLİYE GELİYOR

Dünyaca ünlü siZanadu ve ödüllü sanatçılardan kurulu kadrosu ile ünlü Carmen Sirki tamamen yenilenen muhteşem gösterileriyle KDZ. EREĞLİ'ye geliyor

EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü tarafından Uzun Mehmet Mahallesi Muhtarı Seyfettin Yaman ile birlikte eksiklikleri tespit edilen yerler ile ilgili çalışmalara başlanılmıştır.

KRAL TANJU ÇOLAK EREĞLİ YE GELDİ

Türk Futbolunun yaşayan efsanelerinden, Avrupa Gol Kralı, Altın Ayakkabı Sahibi ve unutulmaz golcü Tanju Çolak, 6 Mayıs Salı günü Karadeniz Ereğliye geldi.

Son Günlerde Basında Yer Alan ve Ailemizi Hedef Alan Sözleri İbretle İzledik.

Bozkuş ailesi hedef alınarak ‘Onların bir çeşmesi bile yok. Ereğli’ye ne verdiler. Malları, çok zengin babadan miras kaldı.’ gibi açıklamaları kınıyoruz.

KDZ. EREĞLİ BAYAN FUTBOL TAKIMINA MORAL YEMEĞİ

Kdz. Ereğli Belediyespor Bayan Futbol takımına moral yemeği düzenlendi.

AK PARTİ KANDİLLİ BELDE BAŞKANLIĞINA MEHMET ALİ ALTUN ATANDI

AK Parti Kandilli Belde Başkanlığı görevine Mehmet Ali Altun’un atandığı belirtildi.

KARAARSLAN’DAN POSBIYIK’A ZİYARET

Özel bir otomotiv firması Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

KDZ. EREĞLİ’DE KAZA: 2 YARALI

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı