Alaplı

BETÜL İLE BURAK EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

BETÜL İLE BURAK EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu’nun kızı Betül Yazıcıoğlu ile Alaplı Esnaflarından İş Adamı İsmail Adatepe’nin oğlu Burak Adatepe sözlendi.

İlhan ve Emel Yazıcıoğlu’nun kızları Uzman Psk Betül Yazıcıoğlu ile İsmail ve Aysun Adatepe’nin oğulları yabancı bir firmada satış temsilcisi olarak görev yapan Burak Adatepe sözlendi. Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi İhsan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İslam Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Olay67 Haber Portalı Sahibi İsmet Yazıcıoğlu’nun yeğeni, Genel Yayın Yönetmenimiz Ömer Yazıcıoğlu’nun kuzeni ve Reklam Müdürümüz Ali Yazıcıoğlu’nun kız kardeşi Betül Yazıcıoğlu, Alaplı’nın sevilen esnaflarından İş adamı İsmail Adatepe’nin oğlu Burak Adatepe ile evliliğe ilk adımını attı. Genç çiftlerin söz yüzüğünü kesen Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Alaplı THK Başkanı İsmail Yazıcıoğlu, Genç çiftlere bir ömür mutluluk dileyerek, “Böyle bir akşamda burada bulunmaktan gurur duyuyorum. Her şey eşler, dostlar, ahbapla olur, dolayısıyla ölüme de, doğuma da, düğüne de mutlaka eş dost lazım. Mevla’m bu başlangıcın sonuncunun da hayırlı olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile oğlumuz Burak, kızımız Betül'ün söz yüzüklerini aile arasında keserken Allah'tan hayır ve mutluluk getirmesini diliyorum ”dedi. Konuşmanın ardından genç çiftler Yazıcıoğlu ve Adatepe tebrikleri kabul etti. Aile arasında gerçekleştirilen söz merasimine her iki ailenin yakınları katıldı.



BETÜL İLE BURAK EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR BETÜL İLE BURAK EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR BETÜL İLE BURAK EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR BETÜL İLE BURAK EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTILAR

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!