Karadeniz Ereğli

Uysal, “Vakit Ereğli Vakti”

Uysal, “Vakit Ereğli Vakti”

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 24 Haziran seçimlerinde partilerinin adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi gerektiğini bildirdi.

Uysal, ilçeye bağlı Göktepe ve Kıyıcak mahallelerinde halka hitaben yaptığı konuşmalarda, Millet İttifakı’nda yer alan partilerin tek amacının, “Erdoğan’sız bir Türkiye isteği’ olduğunu iddia etti.

Türkiye’nin güçlü lidere ihtiyacı olduğunu savunan Uysal, şunları kaydetti: “16 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan liderliğinde ülkemiz nereden nereye geldi? Çok büyük projeler, çok büyük hizmetler yapıldı. İşte, 16 yıllık bu tecrübeyi, bu hizmet aşkını devam ettirebilmemiz için siyasi istikrarın devam etmesi için bu zor ve güçlü coğrafyada, güçlü bir lidere ihtiyacımız olduğu için Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklememiz lazım.

ERDOĞAN OLMASIN DA ..!

Karşı tarafta bir birine benzemez bir birliktelik var. CHP, İYİ Parti ve Saadet… Bunlara dışarıdan bir de HDP giriyor. Neden bu birliktelik? Tayyip Erdoğan olmasın da kim olursa olsun. Tayyip Erdoğan’sız bir Türkiye istiyorlar. Kim istiyor? Karşımızda olan, PKK’yı, PYD’yi destekleyenler, FETÖ’nün yaşamasını isteyenler. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye’ne tek bir ilçeye geldi ve ‘buranın Milletvekiliyim’ dedi. Daha bunun ötesi yok. Vakit Ereğli Vakti.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!