Karadeniz Ereğli

ÇÖZÜM İÇİN ELİMİ UZATIYORUM

ÇÖZÜM İÇİN ELİMİ UZATIYORUM

 Zonguldak’ın Ereğli İlçesi belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, “Esnafla Buluşma Toplantıları”na Kışla Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Uysal'ın en önemli vurgusu ise "Ereğli'nin kavgalardan çok çektiği' yönünde oldu.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, sanayi sitesi alanında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiği esnaflara, belediye çalışmalarını anlattı.

Site esnafına her zaman sahip çıktığını istek ve taleplerini önemsediğini belirten Uysal, Sanayi Sitesi’nin imar barışından yararlanması için belediye olarak her konuda destek olacaklarını vurguladı.

 “ÇÖZÜM İÇİN ELİMİ UZATIYORUM”

Sanayi Sitesinin, kendisinin çocukluk yıllarından beri aynı şekilde olduğunu dile getiren Uysal, şunları kaydetti:

“Hükümetimiz de imar barışı ile sorunların daha kolay çözülmesinin önünü açtı. Buranın site yöneticileri ve birlikteliğiniz aracıyla katkı sağlamaya başlayalım. Çözüm için elimizi uzatıyoruz. Bizim niyetimiz iyi ve halis. Bizim alnımız kara olsaydı karşınıza dikilebilir miydik? Bizim alnımız ak, başımız dik. Biz sizin karşınıza her zaman çıkarız. Eğir biz bu yola girdiysek devletimizin çıkarttığı kanunlara uyacağız.  Yapıcı olalım, yapmamız gerekenleri yapalım. Birbirimizi kötülemekle yol alamayız.

“EREĞLİ BU ZAMANA KADAR NE ÇEKTİYSE KAVGADAN ÇEKTİ”

Ereğli bugüne kadar ne çektiyse, kavgadan ve yıkıcı eleştirilerden çekti. Enerjimizi hep boşuna harcadık. Enerjimizi boşa harcamayacağız. Beraber olacağız, birlikte olacağız, kardeş olacağız. Kandırılmış, oyalanmış, yapamamış veya eksik yapmış olabilirim. Ne kadar doğru ne kadar güzel varsa ne kadar sizin hayrınıza ne iş varsa yanınızdayım. Derdiniz neyse dertleniyorum.”

Uysal, Süleymanbeyler (Subaşı) Köyü mevkisinde hizmete giren İçme Suyu Arıtma Tesisleri sayesinde şehrin tamamının ‘membaa suyu kalitesinde’ içme suyu kullandığını hatırlatarak, “Artık gönül rahatlığıyla musluklarınızı açarak memba kalitesinde suyunuzu içebilirsiniz. Hazır suya para vermeyin, paranız cebinizde kalsın” dedi.

Elmatepe, Köseler ve Kışla Mahallesi Muhtarlarını ile Kışla Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Adnan Tanrıkulu’nun da hazır bulunduğu toplantıda sanayi esnafı, Uysal’ın kahvaltıya katılmasından memnunluk duyduklarını dile getirdiler.

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!