Karadeniz Ereğli

AQUA PARK’TA, SINIR TANIMAYAN EĞLENCEYİ YAŞAYIN

AQUA PARK’TA, SINIR TANIMAYAN EĞLENCEYİ YAŞAYIN

 Karadeniz Bölgesinde denizin ve havuzun mavisini, doğanın yeşilini buluşturan ilk ve tek adres Aqua Park Kdz. Ereğli’de aynı anda yüzlerce kişiye hizmet veriyor.

Sınır tanımayan eğlence, bitmeyen macera, en hızlı ve heyecanlı kaydıraklar, adrenalin yüklü aktiviteler, renkli gösteriler; hepsi Aqua Park Kdz. Ereğli’de. Hem serinlemek hem de gönlünce vakit geçirmek isteyenler için mükemmel bir seçim yeri olan Aqua Park Kdz. Ereğli de aynı anda yüzlerce kişiye hizmet verebiliyor.

Zengin çeşit ve uygun fiyatlı menü seçeneklerinin yer aldığı fast-food restoranı, serpme kahvaltı, ızgara çeşitleri, pide çeşitleri ve birçok yemek çeşitleri ile de tesisi daha da cazip kılıyor. Doğum Günü, Nişan, Sünnet, Kına Gecesi, Düğün, Evlilik Yıl dönümleri, gibi özel günlerinizde siz değerli halkının hizmetinde. Kurban Bayramı’nda halka açık olan Apua Park sizleri bu coşkuyu yaşamaya davet ediyor. Alaplı - Kdz. Ereğli yolu arasında bulunan Aqua Park Kdz. Ereğli, İzmirlioğlu Huzurevinin hemen karşısında bulunmaktadır. Not: Serpme Kahvaltı kampanyalı olup sadece 30 TL’dir.

 Rezervasyon Numarası: MUSA TÜRKOĞLU GSM: 0538 280 2628

 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!