Alaplı

HİZMET ETMEK İÇİN TÜM ENERJİMİZİ HARCAYACAĞIZ

HİZMET ETMEK İÇİN TÜM ENERJİMİZİ HARCAYACAĞIZ

 CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 47 ve 2019 yerel seçimlerinde alınan yüzde 61 oy oranıyla partisinin bayrağını Alaplı’da dalgalandırmaya devam ediyor.

Partinin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 2013 yılında CHP Alaplı İlçe Başkanlığı görevine seçilen ve geçen 7 yılda girdiği 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Alaplı ve Gümeli Belediye Başkanlıklarının kazanılmasında en önemli isimlerin başında gelen CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, başta partililer olmak üzere herkesimin taktirini topluyor.

7 yıldır başarıyla yürüttüğü İlçe Başkanlık görevini sürdürmek istediğini belirten Tosun, “7 yıldır partimizin her biriminde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte uyum içinde çalışarak başarılı çalışmalara imza attık. Bu geçen süre içinde 2 yerel seçim geçirdik. 2014 yılındaki yerel seçimlerinde Belediye Başkan Adayımız Nuri Tekin ile bir tarih yazarak uzun yıllar sonra Alaplı Belediyesini kazandık. Hep birlikte yeni ve modern bir Alaplı inşa etmenin temellerini attık. Gümeli Beldemizde Belediye Başkanımız Ahmet Saydam ile birlikte Gümeli’mize çok önemli hizmetler kazandırmak için el birliği ile çalışmaya başladık. 2014 ile 2019 yılları arasında Alaplı ve Gümeli 5 altın yılını yaşadı. Yapılan hizmetler ve projelerle İlçemiz daha yaşanabilir bir yer haline geldi. 2019 Yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız Nuri Tekin, halkın teveccühünü kazanarak yüzde 61 oy oranıyla tekrar Belediye Başkanı seçildi. Gümeli halkı da Ahmet Saydam ile devam dedi. Bundan sonra partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışarak Alaplı’yı daha güzel ve modern bir hale getirmek için tüm enerjimizi harcayacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün halkımıza emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını İlçemizde dalgalandırmaya devam edeceğiz.

BEYAZ LİSTE İLE YARIŞACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, "28 Kasım 2019 Perşembe günü saat 14.30-17.30 arasında Alaplı'da yapılacak olan delege seçimlerinde; Beyaz liste ile seçime gireceğiz. Tüm Partili üyelerimizin desteğini bekliyoruz’ dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!