Alaplı

"CAN SİMİDİ PROJELERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ"

 Zonguldak Alaplılı işadamı Mehmet Gökay ile Karaelmas Kalkınma Derneği (KARAKDER) Başkanı Metin Kara bir araya geldi. Çey simit sohbeti sonrasında yapılan açıklamada; " bölgemiz adına can simidi projelere, imza atmak istiyoruz"denildi.

İstanbul’da metal ve plastik kalıp, kalıptan mamül, otomotiv ve endüstriyel sektöre yedek parça, sağlık sektörüne ortopedik gereçler ve yardımcı malzemelerin proje ve imalatı üzerine çalışan Zonguldak Alaplılı işadamı Mehmet Gökay ile Karaelmas Kalkınma Derneği (KARAKDER) Başkanı Metin Kara bir araya geldi. Her fırsatta İstanbul’daki Zonguldaklı sanayici ve girişimcilerin tanınması ve desteklenmesi için çalışan iki ismin buluşmasında yine Zonguldak konuşuldu. Gökay, çay ve simitli sohbetle ilgili olarak;  “Kovid 19 tedbirleri sonrası, hijyen ve sosyal mesafe çerçevesinde ziyaretlerimiz başladı.

Bizi iş yerimizde ziyaret eden, başkan Metin Kara ile sanayici ve iş insanları olarak, İstanbul’da ve bölgemizde, yapmamız ve yapılması gerekenler adına, birlikte hareket etme noktasında, görüş ve düşüncelerimizi paylaştık.

Karaelmas Kalkınma Derneği (KARAKDER) olarak bireysel ve STK’lar aracılığı ile, bölge insanımıza fayda noktasında, güzel işlere vesile olmak, bölgemiz adına can simidi projelere, imza atmak istiyoruz.

Bu yönde sevgili geçlerimizin, projelerini, yatırımcılarımızın çeşitli üretim kollarındaki düşünce ve paylaşımlarını, ivedilikle bekliyoruz” dedi.

Kaynak. Z Haber



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!