Alaplı

BERNA ULUDAĞ NEDEN ÖLDÜ?

BERNA ULUDAĞ NEDEN ÖLDÜ?

 Hayatının baharındaki Berna Uludağ henüz 20 yaşındayken kendini bir ağaca asarak intihar etti. Uludağ, 9 Eylül’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Düşünmekten bir hal oldum. Umarım Cennette yerim en başköşeye ayrılmıştır’ diyerek kime yada kimlere mesaj gönderdi?

Cevap arayan bir çok sorular birbirini beklerken Alaplı ilçesine bağlı Hallı köyünde ağaca asılı olarak bulunan 20 yaşındaki Berna Uludağ'ın adli tıptan gelen cenazesi 22 Ekim Perşembe akşamı  göz yaşları arasında toprağa verildi. Uludağ’ın cenazesine yoğun katılım olurken, göz yaşları sel olup aktı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde kestane toplamak üzere “tarlaya gidiyorum” diyerek evden çıkan 20 yaşındaki Berna Uludağ geçtiğimiz akşam saatlerinde ormanlık alanda ağaca asılı vaziyette bulunmuştu.

Berna Uludağ’ın cesedi, yapılan aramalar sonucunda köyden 2 kilometre uzaklıkta bulundu. Ailesi ve arkadaşları acı haberle sinir krizi geçirirken Berna’nın intihar nedeni merak ediliyor. Genç kızın ölümü Alaplı’da da günün konusu oldu. Genç kız akşam saatlerinde toprağa verilirken, polis ve jandarma yakınlarının ifadelerine başvurdu, telefon kayıtları da mercek altına alındı. Olayın ardından cinayet ihtimali de değerlendiriliyor.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!