Zonguldak Merkez

Zonguldak TDH'de Kan Kaybı...

Türkiye Değişim Hareketi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Yusuf Deniz, merkez ilçe yönetiminden 19 kişi, Gençlik Kolları Yönetimi, Çatalağzı Belde Başkanı İsmet Dinçer ve yönetimi istifa dilekçelerini İl Başkanlığı’na sundu.

Alaplı Emniyet'i Kan Verdi...

Alaplı Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Kan Merkezi tarafından kan kampanyası düzenlendi. Kan bağışı kampanyasında 75 ünite kan toplandı.

Gümeli'ye Hekim...

Alapıl ilçesine bağlı Gümeli beldesi Sağlık Ocağına hekim atandı.

Alaplı'da Veli, Öğretmen İletişimi...

Alaplı ilçesinde özel bir dershane tarafından “Veli, Öğretmen, Öğrenci İletişiminin Öğrenci Başarısındaki Rolü” konulu bir konferans düzenlendi.

Mavi Gök, Yeşil Yaprak'a Aday...

Alaplı Çatak İlköğretim Okulunun Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İlköğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan “Mavi Gök, Yeşil Yaprak” projesine katılacağı bildirildi.

Başkan'ın Danışmanı Tutuklandı.....

Kilimli Belediyesi'ne yapılan operasyonun ardından gözaltına alınarak adliyeye çıkartılan Belediye Başkanın Danışmanı tutuklandı.

Karadeniz Karasu'yu Tehtit Ediyor....

Karasu İlçesinde Karadeniz'in sahil şeridinden 100 metre içeriye girmesi endişe yaratırken, son 3 yılda görülen Erozyonların neden olduğu bildirildi.

Erdemir:86 - Antalya BB: 73

Beko Basketbol Ligi'nde Erdemirspor, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 86-73 yendi.

Alaplı'da en çok Düzce'li Var...

2009 yılı Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) verilerine göre nüfusu başka illerde kayıtlı olup Alaplı da ikamet eden en çok vatandaş Düzceli oldu.

Çimenoğlu, Tıp Bayramını Kutladı...

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, yaptığı yazılı açıklama ile 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Jandarma Trafik Timlerinden Öğrencilere Seminer....

Devrek'e bağlı köylerde Jandarma Trafik Timleri tarafından öğrencilere trafik kuralları hakkında seminer verdiği bildildi.

İnternet Ortamında Yaşatılıyorlar...

Alaplı'ya bağlı Gümeli Beldesinde vefat eden vatandaşlar, www.gümeli.net adlı internet sitesinde yayınlanarak tekrar yaşatılıyor.

Tek Yön Buraya Kadar...

Kdz. Ereğli'de 14 Aralık 2009 tarihinde başlatılan tek yön uygulaması iptal edildiği bildirildi.

Açıkgöz'den Tıp Bayramı Mesajı

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak, ülkenin dört bir yanında görevlerini yerine getiren hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, hayat şartları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin sağlık hizmetlerindeki kaliteyi artıracağını belirtti.

Medya Bölünmüştür.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Genel Başkan Yardımcısı Turgay Olcayto, Türkiye'de medyanın bölündüğünü ifade ederek, bunun da 'yandaş medya' ile 'darbeden yana medya' olarak gerçekleştiğini söyledi.