Tüm Manşetler

KILIÇDAROĞLU İYİ ROL YAPIYOR!

Alaplıda parti binası açılış törenine katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

SEVER İÇİNİ DÖKTÜ!

Kdz Ereğliye bağlı Ormanlı Belde Belediye Başkanı Yaşar Sever, Gazeteniz Posta67ye çarpıçı açıklamalarda bulundu.

SANAYİ ESNAFI BELEDİYEDEN ŞİKAYETÇİ!

Alaplı Sanayi Sitesi esnafları ellerinde süpürge ile sanayi sitesindeki çöpleri temizlediler.

30 İŞÇİNİN ÖLÜMÜNDEN HÜKÜMET SORUMLU!

Saadet Partisi Alaplı İlçe teşkilatı yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

KILIÇDAROĞLU ÖLEN MADENCİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ!

CHP Genel Başkanı seçildikten sonra ilk ziyaretini Zonguldaka gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, maden kazasının meydana geldiği Karadon bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra olayda ölen işçilerin ailelerini ziyaret etti.

SESLİ POSBIYIKI HEDEF ALDI!

Kdz Ereğli önceki Belediye Başkanı Murat Sesli, basın toplantısı düzenleyerek Belediye Başkanı Halil Posbıyıkı eleştirdi.

ZONGULDAKTA GAZETECİLER KAVGA ETTİ!

Zonguldakta CHP Genel Başkanı Kemal Kıçdaroğlunu takip eden Ankaradan gelen Gazetecilerle Zonguldakta görev yapan yerel gazeteciler arasında kavga çıktı

KILIÇDAROĞLU ZONGULDAKTA!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müesesesinde meydana gelen grizu patlamasında 30 madencinin hayatını kaybetmesi nedeniyle ilk ziyaretini Zonguldak'a yapan Kılıçdaroğlu Hükümete yüklendi.

ÇİMENOĞLU VERDİĞİ SÖZLERİ TUTSUN!

Türk Eğitim Sen Alaplı Şube Başkanı Arif Akılıı, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlunun Eğitim camiasına verdiği sözleri tutmasını istedi.

YILIN ANNESİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Nihal Coşkun Plaketini Aldı

ONLAR ERDİ MURATLARINA

Alaplı İcra Müdür yardımcısı Ahmet Acar ile Ak Parti Alaplı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Seçim İşleri Başkanı Yüksel Koçak ın kızı Tuğba Koçak görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.

KALİTELİ HİZMET, ÇINAR DİBİ CAFEDE

Alaplı Belediyesi tarafından bir süre önce müstecire devredilen eski adı Marina Cafe yeni adıyla Çınardibi Cafe Alaplı da yaşayan vatandaşlara kaliteli bir şekilde hizmet vermeye başladı.

HACILAR HER AY TOPLANIYOR.

Alaplı ilçesinden 2008 yılında hacca giden bir grup hacı, her ay bir hacı arkadaşının evinde toplanıyor.

VEFA DERNEĞİNDEN ORMANLI DA SAĞLIK TARAMASI

Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Vefa Sağlık Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ormanlı Beldesi İlköğretim Okulunda sağlık taraması yaptı.

TAŞIMALI EĞİTİM SEVİNCİ

Ereğli ilçesindeki evlerinden Alaplı ilçesindeki okullarına kadar olan dört kilometrelik mesafeyi yürüyerek kat eden yedi öğrencinin taşımalı eğitim sistemi ile taşınacağı bildirildi.