Tüm Manşetler

KGD AÇIKLAMA!

Karaelmas Gazeteciler Derneği tarafından yapılan açıklamada, Gazeteci arkadaşlarımız, davetler üzerine katıldıkları pek çok toplantıda bu izleme hakkından mahrum bırakıldığı gibi anlamsız bir polemiğin içine çekilmektedir denildi

NİHAYET!

Alaplı Belediyesi, tahsilâtla ilgili yazılım sisteminii ve cihazları en son teknolojiyi kullanarak yeniledi.

GÜMELİDE HIDRELLEZ BURUK GEÇTİ!

Alaplının Gümeli Beldesinde her yıl geleneksel olarak kutlanan Hıdrellez şenlikleri bu yıl buruk kutlandı.

YILIN ANNELERİ!

Alaplı Belediyesinin düzenlediği Anneler Günü Kutlama Programında Yılın Annesi seçilen Mehtap Yaman ve Nihal Coşkun, plaketle onurlandırıldı.

ALAPLIYA VİADÜK!

Alaplı Kavukkavla deresi üzerine 153 metrelik viyadük yapımı çalışmalarına başlandığı bildirildi.

TAŞIRANDAN AKYOLA CEVAP!

Alaplı Milli Eğitim Müdürü, Hüseyin Taşıran, CHPli Blediye meclis üyesi Serdal Akyolun, Öğretmen evinin sorunlarıyla ilgilenmiyorlar açıklamasına gerçeği yansıtmadığını söyledi.

ÇOK TUAF İKİLİ BUNLAR!

Biri titizlik hastası, diğeri dağınık ve pasaklı iki arkadaşın başından geçen komik olayların yansıtıldığı, Tuhaf İkili adlı oyun Alaplı Belediyesi Kültür merkezinde sahnelendi.

BÖYLE KAMPANYA YOK

Alaplıda faaliyet gösteren Civanlar Mobilya adlı işyeri başlattığı kampanya sokaklara taştı.

TEKTAŞDAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL!

Kdz. Ereğlide trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN EMNİYETE ZİYARET

Karayolları Trafik Güvenliği haftası nedeniyle Alaplı Atatürk İlköğretim Okulu Trafik Kulübü öğrencileri İlçe Emniyet müdürlüğünü ziyaret etti.

CENAZE YIKAMA KURSUNA BÜYÜK İLGİ!

Alaplı Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Müftülüğü işbirliği ile bayanlara yönelik başlatılan cenaze yıkama ve kefen kursuna 200 kişinin başvurduğu bildirildi.

İLERİCİ DEĞİL GERİCİ ZİHNİYET

Alaplıda kira borcu ödenmediğinden dolayı kapanan öğretmen evi ile ilgili mülk sahibi CHPli Belediye Meclis üyesi Serdar Akyol, Öğretmen evinin sorunlarıyla ilgilenmeyen başta Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran ve Şube Müdürü Hüseyin Uysalı hedef gösterdi.

BAŞBAKANLA RİZEYİ KONUŞMUŞ

AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan nın sözleri kamuoyunda tepkilere neden oldu

ALAPLIDA ÇİFTÇİYE İNANILMAZ FIRSATLAR!

Alaplı İlçe Tarım Kredi Kooperatifi, çiftçiye hayvansal gıdalar tarım araçları, temel gıdalardan sonra cep tarifeli telefon hattı hizmeti vermeye başladı

SUSMAKTAN BAŞKA ÇAREM YOKTU

Arkadaşım bana bir mail atmış, açtım okudum ve geçen günlerde bir tartışma içine beni atmaya çalışan ve benim cevap vereceğimi söylediğim kişi ile ilgili bir şeyler buldum orada…!