Alaplı

MUHTAR MANDACI, ALAPLI SEVDALILARINA TEŞEKKÜR ETTİ

MUHTAR MANDACI, ALAPLI SEVDALILARINA TEŞEKKÜR ETTİ

 Alaplı’nın Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, Kefken Altı mevkisinde ki ölüm virajının kaldırmasına katkı sağlayan Alaplılı iş adamlarına ve yol için arazi bağışlayan hayırsever köylülere teşekkür etti.

 

Alaplı ilçesinin Çamlıbel Köyüne bağlı kefken Altı mevkisinde bulunan sürücülerin görüş açısını kapatan virajın kaldırılma çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.

Muhtar Mandacı,  sık, sık kazaların yaşandığı Alaplı-Mollabey Karayolu üzerinde bulunan virajlarda sık,  sık kazaların yaşandığını belirterek; “köyümüzün altındaki halk arasında ölüm virajı diyerek adlandırılan keskin ve sürücülerin görüş açısını tamamen kapatan virajı kaldırma için bölgemizde faaliyet gösteren iş yerleri ve fabrika sahipleriyle fikir birliğine vararak çalışmalara başladık. Kısa zamanda Alaplı kaymakamlığının destekleriyle virajı genişletme çalışmalarının sonuna geldik. Çok riskli ve tehlikeli olan virajdaki yol genişletme çalışmalarında maddi ve manevi destelerini esirgemeyen Alaplı sevdalıları, işadamlarımız Mehmet ve Levent Sözer kardeşlere,  Halil Demirer’e,  İsmail Ünlü’ye, Birol Şahin’e, Hüseyin Sözer’e, Sürmeli Kıraç’a ve yol genişletmek için arazilerini bağışlayan hayırsever köy halkımızdan Nadire Kanca Yılmaz Kanca Ali Kanca Ve Tuncay Gelgeç’e sonsuz teşekkür ederim” dedi. 



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!