Alaplı

HER AYA BİR YAZAR " ETWİNNİNG PROJESİ İLE YAZARLARLA BULUŞUYORUZ

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Karşıyaka Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Şeyma Yaşar tarafından yürütülen projede, biri kardeş ülke Azerbaycan olmak üzere Türkiye’nin farklı illerinden toplam on bir ortak okul ile yedi ay sürecek olan "Her Aya Bir Yazar" e Twinning projede sona gelindi.

ERDEMİR 23 NİSAN BAYRAMINI KUTLADI

ERDEMİR 23 NİSAN ULUSAL EĞEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLADI

ALAPLI KAYMAKAMLIĞINDAN, YETİM VE ÖKSÜZLERE İFTAR YEMEĞİ

Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, ailelerinin de katılımıyla ilçedeki yetim ve öksüzler çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

ŞEHİT RECEP TURAN ORTAOKULUNUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Şehit Recep Turan Ortaokulu öğrencileri Türkiye Zeka Vakfı (TZV) tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda 5, 6 ve 8. sınıflarda il finallerini başarıyla geçerek bölge finallerine katılmaya hak kazandı

OCAK, TEKNOPARK YÖNETİMİNE SEÇİLDİ.

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Recep Ocak’ın, Zonguldak Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiği bildirildi.

GÜNSAN’I ALAPLI'DA'Kİ OKULUNDA ZİYARET ETTİLER

Göreve iade edilen Gökhan Taner Günsan'ı göreve başladığı Alaplı Aşağıdağ Ortaokulunda ziyaret ettiler

GÖKHAN TANER GÜNSAN’I OKULUNDA ZİYARET ETTİLER

Göreve iade edilen Gökhan Taner Günsan'ı göreve başladığı Alaplı Aşağıdağ Ortaokulunda ziyaret ettiler

TEKİN, “ZEKİ YİĞİT’E YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Taşbaşı üst geçidinin yapımı için ölçüm çalışmalarının başladığını söyledi.

KENT MEYDANI

Kent meydanları, insanların bir araya geldiği, iletişime geçtiği, ortak aktiviteler ve eğlenceler düzenlediği meydanlardır. Kamuya açık alanları olmayan bir yerleşim alanı estetik değildir, demokratik değildir ve ne kadar büyük olursa olsun o kent, kentte değildir.

“MOLLABEY’E 112 VE İTFAİYE KURULMASI ACİL İHTİYAÇ OLMUŞTUR”

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam karla mücadele çalışmalarında dar ve kısıtlı bütçeye rağmen başarılı bir çalışma ortaya koyduklarını, çalışmalarda iş makinelerinin 10 ton yakıt harcadıklarını söyledi.

MAYIS AYINDA SICAK ASFALT YAPILACAK

AK Parti Alaplı İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Yalçın, Molabey alternatif yolu, Kapalı Pazaryeri ile tekke Köprüsü arasındaki yolların mayıs ayında sıcak asfalt dökülerek yapılacağını söyledi.

GURBETÇİ BABAYA ULAŞAN KARACAN, AİLEYE İYİ HABERİ VERDİ

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, ailesinin ulaşamadığı için hayatından endişe ettiği, Kazakistan'da çalışan baba Yaşar Yüksel'e AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan ulaşarak iyi haberi ailesine verdi.

“KAPALI SPOR SALONU, EN MODERN SALONLARDAN BİRİSİ OLACAK”

Alaplı Gençlik ve Spor Müdürü Erhan Yavaş, tadilat çalışmaları tamamlandığında bölgenin en modern kapalı spor salonlarından birisi olacak dedi.

BAŞKAN POSBIYIK HAMSİ FESTİVALİNE DAVET ETTİ

Posbıyık, 21 Kasım Pazar günü yapılacak Hamsi Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti. Festival sloganını ‘HAMSİ-VAC’ olarak açıklayan Posbıyık, “Hamsi, doğal bir aşı. En taze, genç ve yağsız olduğu dönemde Ereğli’ye geliyor. Bu hamsiden yemek insanlara şifa, protein ve güç veriyor. Onun için festivalimizin sloganı HAMSİ-VAC” dedi. Posbıyık, 2.2 metre uzunluğunda mangal kurulacağını ve 15 bin ton hamsi dağıtılacağını belirterek, “Festivalimizin onur konuğu öğretmenler olacak” diye konuştu.

EMİRHAN ÇEVİK, YEMİN EDEREK AVUKATLIK RUHSATINI ALDI

Alaplılı genç bir avukat daha avukatlık ruhsat belgesini alarak mesleğine başladı.