Sitemizde 12.03.2010 - 19.05.2024 tarihleri arasında toplam 8623 haber yayınlanmıştır.

KASIMLI İLKÖĞRETİM OKULUNDA KAPAK KAMPANYASI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kasımlı İlköğretim Okulunca Dünya Engelliler Merkezi ve İstanbul Ataşehir Belediyesi işbirliği engelli vatandaşlara yönelik başlatılan “Tane Tane Kapak Topluyor, Adım Adım Engelleri Aşıyor” projesine destek amaçlı çalışma başlatıldı.

CUMHURİYET KUPASI FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesince Cumhuriyetin kuruluşunun 87.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’nda finalist takımlar belli oldu.

ALAPLI DA ÖĞRENCİLER VEDAYI İZLEDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesinin Cumhuriyetin 87. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlediği kutlama etkinlikleri sürüyor.

ALAPLI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİNDEN MAVİ KAPAK KAMPANYASINA DESTEK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Dünya Engelliler Merkezi ve İstanbul Ataşehir Belediyesi işbirliği ile engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanmasına yönelik başlatılan ve yurt geneline yayılan mavi kapak kampanyası için çalışma başlatıldı.

ALAPLI ADD DEN CUMHURİYET YEMEĞİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şubesince Cumhuriyet Yemeği düzenleneceği bildirildi.

ALAPLI DA İNTERNET KAFELER DENETLENDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ve büro amirliği ekipleri ilçe merkezindeki internet kafeler ve oyun salonlarını denetledi.

EREĞLİ TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNDEN POLONYA ZİYARETİ

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Teknik ve Endüstri Meslek lisesi proje ekibi Avrupa Birliği Comenius projesi olarak kabul edilen “Şehrimin Enerji Geleceği” adlı proje kapsamında gerçekleştirdiği Polonya ziyaretini tamamladı.

GELİN VE DAMAT NİKAHA TIRLA GELDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde dünya evine giren Murat Kılıç(24) ve Özlem Kaya(21)) Tır’ı süsleyip gelin arabası yaptı. Nikâh’a da Tır’la gelen çift davetlilerin şaşkın bakışları arasında nikah masasına oturdu.

ALAPLI DA ORGANİK ÜRÜN İŞLEME TESİSİ PROJESİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğu, ilçede organik tarımın giderek yaygınlaştığını en büyük hedeflerinin organik ürün işleme tesisi kurmak olduğunu söyledi.

ALAPLI TÜRK EĞİTİMSEN DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

Türk Eğitim Sen Alaplı şubesince delege seçimleri yapıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürü İsmail Baş Ameliyat Oldu

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Emniyet Müdürü İsmail Baş ın ameliyat olduğu bildirildi.

KILIÇ MURAT INA ERDİ

Alaplı Kılıçlar Madencilik San. Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kılıç ın oğlu Murat ile Özlem Kaya, yapılan nikâhın ardından düğün merasimi ile mutluluklarını pekiştirdiler.

CUMHURİYET KUPASINDA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 87. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’nda grup maçları tamamlandı ve yarı finale çıkan takımlar belirlendi.

ALPORTTAN LİMAN TANITIM TOPLANTISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde ALPORT firması tarafından yapımı düşünülen liman projesi ile ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi.

BAŞKAN CİMENOĞLUNA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na, belediye personeli doğum günü sürprizi yaptı