Sitemizde 12.03.2010 - 5.05.2024 tarihleri arasında toplam 8618 haber yayınlanmıştır.

ALAPLI LİMANI ORTAKLARA AÇILIYOR

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Alport Alaplı liman projesin ortak olmak isteyen yatırımcılara, 22 Ekim de Alaplı Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda sunum ile projenin tanıtımını yapacaklarını söyledi.

DİLAN İSMİNİ TAŞIYAN ECZANENİN AÇILIŞ KURDELESİNİ KESTİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Dilan eczanesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı

ALAPLI DA YARALI KEDİYİ KURTARMA OPERASYONU

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmına giren ve aracın çalıştırılıp motor pervanesinin dönmesiyle ağır yaralanan sokak kedisi belediye itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

KIŞ HASTALIKLARINA KARŞI DENGELİ BESLENME UYARISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Gıda Mühendisi Tuğçe Temel, soğuk havalarda meydana gelen grip, soğuk algınlığı, bronşit gibi kış hastalıklarından korunmanın en büyük ilacının düzenli ve dengeli beslenmeden geçtiğini söyledi.

ALAPLI DA OKUMA-YAZMA KURSLARINA İLGİ BÜYÜK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan okuma- yazma kursları büyük ilgi görüyor.

ALAPLI KENT KONSEYİNDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kent Konseyi yürütme kurulu İbrahim Cöbek başkanlığında toplandı.

70 YAŞINDA BİLGİSAYAR KURSUNA YAZILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde ikamet eden Bayram Can(70), çocuklarının ve torunlarının bilgisayara olan ilgisinden etkilenerek bilgisayar eğitimi almaya başladı.

TOKİ OKÇULAR YOLU YAPILACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 6 yıldır yapılamayan ve köstebek yuvasına dönüşen TOKİ-Okçular yolu yılsonuna kadar yapılacak

CUMHURİYET KUPASINDA İLK MAÇLAR TAMAMLANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 87. kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvasında, A ve B Grubunda ilk maçlar tamamlandı.

55 YAŞINDA ECZACILIK FAKÜLTESİNİ BİTİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 1976-1980 öğrenci olayları nedeniyle İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin son sınıfındayken öğrenimini yarıda bırakan Muharrem Yazıcıoğlu, 2008 yılında çıkan aftan yararlanarak 30 yıl sonra eğitimini tamamlayıp diplomasını aldı.

KIYICAK MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN SU TEPKİSİ

Zonguldak ın Ereğli ve Alaplı ilçeleri arasında bulunan Mervealtı mevkiindeki Kıyıcak mahallesi sakinleri sularının 12 gündür kesik olması nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

TARIM TV YAYINA BAŞLAYACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Tarım Müdürü Rafet Yılmaz, Tarım ve Köy işleri Bakanlığı tarafından sanal âlemde TV yayınına başlanacağını söyledi

EREĞLİ TSO DAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINI

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığınca beşinci kez Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi. Dün gerçekleştirilen kampanyaya yerel basın çalışanları da destek verdi.

ALAPLIDA KÖY YOLLARI PARKE TAŞLA DÖŞENİYOR

Alaplı ilçesinde KÖYDES projesi kapsamında köylerdeki yollarda parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

ARIKAN OTO ELEKTİRİKTEN KIŞ BAKIMI UYARISI

Alaplı ilçesinde oto tamircileri, kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle araç sahiplerini kışlık bakım yaptırmaları konusunda uyardı.