Alaplı

YAVUZ, “16 NİSAN TÜRKİYE’NİN TARİHİNDE YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR"

YAVUZ, “16 NİSAN TÜRKİYE’NİN TARİHİNDE YENİ BİR DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR

 Alaplı köylerinde 16 Nisan Anayasa teklifi referandumumu için çalışmalar yapan AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel meclisi Üyeleri Temel Uslu, Ayhan Akman ve yönetim kurulu üyeleri ilçenin 28 köyünde çalışmalarını tamamladı.  Çalışmalar kapsamında 20 Mart Pazartesi akşamı akşam namazını Çiçekli Köyünde kılarak köy hizmet binasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yavuz ve AK Parti heyeti, köyün sorunlarını ve yapılması gereken hizmetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.  Heyet daha sonra Ahiler Köyüne geçti. Yatsı namazını köy camisinde vatandaşlarla idrak eden heyet Ahiler Köyü hizmet binasında bir araya geldi. Köy Muhtar İsmail Gülten, ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti. Muhtar Gülten, 15 yıllık AK Parti hükümetinde köyüne çok büyük yatırımlar yapıldığını belirtti. Köyün daha önce en büyük sorunlarının başında elektrik olduğunu ve bunu da yeni direkler ve trafo yerleştirilmesiyle çözümlendiğini belirterek AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Alaplı İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Akman, “eskiden köy muhtarlarımız parke taşı kum çakıl isterleri. Çok şükür köylerimizin neredeyse tüm yollarını kilitli parke, beton ve asfalt olarak tamamladık. Eksikliklerin birçoğunu 15 yıllık AK Parti hükümetinin destekleriyle tamamladık. Şimdi köy muhtarlarımız köylerdeki yaşamın daha güzel olması için bizlerden sosyal alanlar ve çocuk parkları istiyorlar. 2017 yılı içinde ilçemizdeki tüm köylerimize çocuk parkı yapacağız. Eskileri varsa yeni olacak şekilde onaracağız. Birde merkez köylerimizden başlayarak yolcu bekleme durakları montajını yapacağız. Sizler 15 yıldır AK Parti hükümetine güvenerek oy veriyorsanız bizlerde sizin tüm eksikliğinizi gidermek hizmeti ayağınıza getirmek için çalışıyoruz, çalışmak zorundayız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve teşkilat mensupları Ahiler Köyünde halka Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi anlattı. 16 Nisan referandumunun Türkiye ve Alaplı ilçesi için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Yavuz, “Ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olan referandum sürecini yaşamaktayız. Ülkemizin büyümesine ve gelişmesine engel olmak isteyen güçleri görüyoruz. Tabi bunlara çanak tutan, ekmeğine yağ süren muhalifleri de ibretle izliyoruz. Çıkıp tek adam olacak yalanını söylüyorlar, seçilme yaşının 18’e inmesini eleştiriyorlar, Meclis kapanıyor safsatası çıkarıyorlar. Tek adam bizim planlamalarımızın kıyısından geçmeyen bir düşünce. Düşünün halkın Cumhurbaşkanını, Milletvekillerini seçtiği bir yerde tek adamlıktan, diktatörlükten bahsetmek manasız aksine tam demokrasi getiriyoruz. Meclis kapanmıyor aksine daha yetkili oluyor. Meclis daha değerli konuma geliyor. Ayrıca 18 yaşına gelmiş gençlere sen seçebilirsin, aile kurabilirsin, savaşabilirsin ama seçilemezsin diyoruz bu ne kadar mantıklı? İstiklal Savaşında ve Çanakkale 15-16 yaşındaki kınalı kuzular ülke için şehit düştüler. 15 Temmuz akşamı yediden yetmiş yediye tüm ülke sevdalıları sokaklarda tanklara, toplara karşı direndi. O zaman senin yaşın küçük, sen 16 yaşındasın 18 yaşındasın demedi. Geleceğimiz olan gençlerimize güvenmeliyiz ilerde büyük ve güçlü Türkiye’nin koruyucuları onlar olacak. Ülkemizin geçtiği zor süreçleri biliyoruz 60 darbesi, 80 darbesi, 28 Şubat darbesi, 17-25 Aralık, Gezi olayları ve en son 15 Temmuz bütün bunların ortak noktası var Ülkemizi bölmek. İçten ve Dıştan gelen bu saldırılar tamamen Türkiye’nin yükselişini engelleme amacı gütmektedir. Bu güçlere en iyi cevabı sandıklardan “EVET” çıkararak vereceğiz, bundan hiç şüphem yok. Bu referandumla beraber Büyük ve Güçlü Türkiye yolundaki tüm engelleri kaldıracağız. Bizler, doğruluğunu tartışmasız bir şekilde kabul ettiğimiz bu değişikliği halkımıza en iyi ve eksiksiz bir şekilde anlatmakla sorumluyuz. Onun için durmak yok, yola devam” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!