Karadeniz Ereğli

MENBAA SUYUNU İÇMEYE AZ KALDI

MENBAA SUYUNU İÇMEYE AZ KALDI

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, yapı ve konutlarda tüketilen şebeke suyunun daha kalitesi akacağı günlere yaklaşıldığı bildirildi.

Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, içme suyunun Kızılcapınar Barajı’ndan ilçeye getirilişi sırada Kaneriağzı, Ortacami ve Ted Koleji mevkilerinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Memba kalitesinde su için sürdürülen çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyleyen Uysal, şunları kaydetti:

“Daha önce Anıt önüne kadar gelen su hattı çalışmamızın bu etabında Kirmanlı Su deposuna bağlantı çalışmasını yapıyoruz. Şuanda Kirmanlı Su deposundan başladığımız çalışmalarda Ortacami-Kanariağzı bölgesine kadar geldik ve anıt önündeki hat ile birleştireceğiz. Ayrıca Ted Koleji yanında da bir bağlantı çalışmamız sürüyor. Bu çalışmayı yaparken aynı zamanda asbestli su borularını da değiştiriyoruz. Bağlantı çalışmalarımız tamamladıktan sonra güzel şehrimin güzel insanlarının musluklarından memba kalitesinde su akacak. Orta cami bölgesindeki çalışmamız tamamlanınca ayrıca bu bölgede yaya kaldırımı ve trafik düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Çalışmalar nedeniyle oluşan trafik yükü nedeniyle halkımızın affına sığınıyoruz.”



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!