Alaplı

ALAPLI AK GENÇLİK VE KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

ALAPLI AK GENÇLİK VE KADIN KOLLARINDAN ZİYARETLER

 Kısa bir süre önce göreve başlayan ve yaptığı ziyaretler ve etkinliklerle ilçede takdirle karşılanan AK Parti Alaplı Gençlik Kolları ve Sema Uzun yönetiminde güven tazeleyen AK Parti Alaplı Kadın Kolları bir dizi protokol ziyaretlerinde bulundular.

Sırasıyla, Alaplı Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Süleyman Bayraktar, Belediye Meclis Üyeleri; Yaşar Karacan, Recep Erdoğan, Yüksel Koçak, Hüseyin Öztürk ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak’ı ziyaret eden AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdiler.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE DESTEĞE HAZIRIZ.

AK Parti Alaplı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Cengizhan Zengin ve Jandarma Komutanı Üsteğmen Fuat Gençer'i ziyaret ettiği sırada uyuşturucuyla mücadele konusunda kendilerine sonuna kadar destekte bulunmaya hazır olduklarını belirtti. Uyuşturucuyla mücadele etmek amacıyla ilçemizdeki okullarda seminerler düzenlemek istediklerini belirtti. Bu anlamda ilçemizdeki kurumlarımızı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Özdemir, " Gençlerimizin hiç bir şekilde uyuşturucudan zarar görmesini istemiyoruz. Bizler bu konuda çok ciddi ve kararlıyız. Uyuşturucu ile mücadelede ne yapılması gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Bu anlamda okullarımızda seminerler düzenlemek istiyoruz. Mücadelede neler yapabiliriz diyerek kurumlarımızı ziyaret ediyoruz." dedi.

AK Parti gençlik kolları yönetiminin en son ziyareti Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak oldu. Başkanı Recep Ocak’la yapılan görüşmede Alaplı’daki işsizliği ortadan kaldıracak olan Alaplı organize sanayi bölgesindeki yapılan çalışmalardan dolayı kendilerine ayrıca teşekkür etti. Ayrıca Nisan ayında yapılacak olan seçimlerle ilgili düşüncelerini kazananın Alaplı olması gerektiğini belirten Özdemir seçime katılan 2 gruba da başarılar dilediğini belirtti.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!