Alaplı

ELANUR DÜZ ALAPLI’YI, AVRUPA VE DÜNYA BAŞARI İLE TEMSİL EDİYOR

ELANUR DÜZ ALAPLI’YI,  AVRUPA VE DÜNYA BAŞARI İLE TEMSİL EDİYOR

 Alaplılı Elanur Düz, U16 Kız Milli Takımındaki başarılı futbolu ile Avrupa ve Dünya’da Zonguldak’ı başarılı olarak temsil ediyor.

Fenerbahçe Futbol okulları ve Kdz. Ereğli Belediyesi Spor’da başarılı futbolu oynarken milli takıma davet edilen forvet oyuncusu Elanur Düz, U16 Kız Milli Takımı ile İsveç’te düzenlenen UEFA Gelişim Turnuvasına katıldı.

Turnuvada sırasıyla, sırasıyla Avusturya, İsveç ve İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşan U16 Kız Milli Takımı’nda Elanur Düz ve ilk defa milli formayı giyen Kdz. Ereğli Belediye Spor’dan Selin Türkoğlu,  Milli Takımındaki başarılı futbollarıyla Avrupa ve Dünya’da Zonguldak’ı başarılı olarak temsil ediyorlar.

U16 Kız Milli Takımı’nın Gelişim Turnuvası maçları aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler:

Kevser Gündoğdu (Berlin Türkiyemspor), Kübra Peyker (FFC Frankfurt), Sude Nur Sözüdoğru (Horozkentspor)

Defans:

Didem Dülber (Fomget Gençlik ve Spor), Dilan Bora (Fomget Gençlik ve Spor), Gülşah Kancar (Konak Belediye Spor), Melike Sarıca (FC Speyer), Rabia Nur Küçük (Fomget Gençlik ve Spor), Sadakat Saygılı (DJK Ingolstadt), Selin Türkoğlu (Karadeniz Ereğli Belediye Spor), Tülay Ateş (Şanlıurfa Gençlik Spor)

Orta Saha:

Aleyna Gültekin (Kayseri Gençler Birliği), Berivan İçen (Beşiktaş A.Ş.), Cansu Gürel (Konak Belediye Spor), Ece Tekmen (Kocaeli Bayan Futbol Kulübü), Elif Keskin (Beşiktaş A.Ş.), Melike Dinçel (Konak Belediye Spor), Mesude Alayont (Horozkentspor), Nilay Güreler (Konak Belediye Spor), Özge Tosun (Horozkentspor), Sena Bodur (Dudullu)

Forvet:

Bahar Karakaş (FC Ingolstadt 04), Ebru Şahin (Fomget Gençlik ve Spor), Elanur Düz (Karadeniz Ereğli Belediye Spor)

Futbol Gelişim Direktörü: Tolunay Kafkas, Teknik Direktör: Necla Güngör Kıragası



ELANUR DÜZ ALAPLI’YI,  AVRUPA VE DÜNYA BAŞARI İLE TEMSİL EDİYOR

Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!