Alaplı

ALAPLI BELEDİYESİ, AMELİYATA YETİŞTİRDİ

ALAPLI BELEDİYESİ,  AMELİYATA YETİŞTİRDİ

 Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, kar engeline takılan hasta çocuğun yardımına Alaplı Belediyesi Zabıta ekiplerinin yetiştiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İsafakıllı Köyünden belediye zabıta ekiplerine gelen ihbarda, 10 yaşındaki İrem Yılmaz’ın bugün (20 Ocak) ameliyat olması gerektiği ancak, yoğun kar nedeniyle hastaneye ulaşamadıklarını belirtti. Tekin, zabıta ekiplerinin kısa sürede harekete geçtiklerini anlatarak, şunları kaydetti: “İsafaklıl köyünde yaşayan Ergün Yılmaz, kardeşimiz bizleri aradı ve bugün çocuğunun ameliyat olması gerektiğini hastaneye getirebilmesi için talepleri oldu. Bizde Belediye ekiplerimizi seferber ederek küçük İrem’i evinden aldık ve hastaneye yetiştirdik. İnşallah küçük kızımız ameliyat olarak sağlığına kavuşacak.”

Ergün Yılmaz da“Belediye Başkanımız Nuri Tekin’den Allah razı olsun. Köyümüzde çok karda vardır. Ben kendi imkanlarımla hastaneye gidemiyordum. Kızımın kolundan bugün acil ameliyat olması gerekiyordu. Bizi hastaneye ulaştırdılar. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.



Yazı için 0 puan verdiniz
Doğan Bostancı

Doğan Bostancı

Toplam Yazısı : 95

Gazeteci

Tüm Yazıları


Reklam


Haber Yorumu, Bu haber için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yapın!