Alaplı

ALAPLI DA ÇEVRE VE HAVA KİRLİLİĞİ UYARISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma Derneğince köylerde çevre bilinci ve hava kirliliği ile ilgili uyarıcı bildiri dağıtıldı

ALAPLI BELEDİYESPOR TED İ 3-0 YENDİ

Aroma 3.Lig’de mücadele eden Alaplı Belediye Spor Kulübü erkek voleybol takımı Ereğli TED Koleji erkek voleybol takımını 3-0 yendi.

ÖZEV EĞİTİM PANELELİNE DAVET

Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı(ÖZEV) ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesinin 02 Mart 2011 Çarşamba günü Saat: 10.00 da Erdemir Kültür Merkezinde bir panel düzenleyecekler.

ALAPLI MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN AĞAÇ DİKİMİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Mal Müdürlüğünce Vergi Haftası dolayısıyla ağaç dikimi yapıldı.

AK PARTİ İL BAŞKANI HAMDİ UÇAR DAN ALAPLI DEĞERLENDİRMESİ

AK Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar, Alaplının ileriki süreçlerde çok önemli sürprizlere sahne olacağını, ilçenin gerek yatırım, gerekse lojistik anlamda en uygun bir bölge olduğunu söyledi.

YENİ CITROËN C4 TÜRKİYE YOLLARINDA

Türkiye de Citroën denildiğinde ilk akla gelen model olan Citroën C4 yeni yüzüyle yollara çıktı.

YAZICIĞLU AGD Yİ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu ziyaretlerini sürdürüyor.

ALAPLI DA ACI BAL UYARISI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Rafet Arslan, son zamanlarda artan acı bal zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyardı.

ALAPLI DA 2 KİŞİ YEDİKLERİ ACI BALDAN ZEHİRLENDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde 2 kişi yedikleri acı baldan zehirlendi.

UÇAR ALAPLI DA İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, beraberindekilerle birlikte Alaplı ilçesinde incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.

AGD YE PROTOKOL ZİYARETLERİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Kadın Kolları Teşkilatı Alaplı Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

EREĞLİ VEREM SAVAŞ DERNEĞİNE ZİYARETLER

Zonguldak ın Ereğli ilçesi önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Demirbaş ve Osmanlı Köyü Muhtarı Hakkı Erdoğan, Ereğli Verem Savaş Derneği’ni ziyaret etti.

TÜKETİCİ KORUMA DERNEĞİ 3. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Tüketici Koruma Derneğinin 3. olağan genel kurul toplantısının yapılacağı bildirildi.

ALAPLI TSO DAN TÜRKOĞLUNA ZİYARET

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu’nu ziyaret etti.

ALAPLILI İŞÇİLER LİBYA DAN DÖNDÜ

Zonguldak ın Alaplı İlçesinden çalışmak üzere Libya ya giden işçiler memleketlerine geri döndü. Alaplı terminalinde kendilerine bekleyen aileleri kucaklaşan işçiler ve aileleri duygu dolu anlar yaşadı.