Alaplı

ALAPLI MYO HALKLA BÜTÜNLEŞİYOR

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu(AMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, çevre ile iletişim, ilçe halkı ile bütünleşme ve kaynaşma amacıyla kurum, kuruluş ve esnafları ziyaret etti.

HENDEN DEN YURT YERİ ÖNERİSİ

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu(AMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından Alaplıya yapılacak olan yurdun mutlak suretle yapılması gerektiğini ve yurdun yerinin ise belediyenin gösterildiği alana yapılmasının uygun olacağını söyledi.

ALAPLIDA CAMİ ALANI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Alaplı ilçesinde Çağlayan Cami Yaptırma Derneğinin, eski Pazaryeri Kılburnu mevkiinde yıllardan beri yapımı için uğraştığı caminin yerinde yaşanan sorun, Alaplı belediyesince çözüme kavuşturuldu

USTA, TÜRK EĞİTİM-SEN İSTİŞARE TOPLANTISINI DEĞERLENDİRDİ

Alaplı ilçesi Türk Eğitim-Sen Temsilcisi İlhan Usta, Türk Eğitim-Sen ilçe Temsilcilerinin katıldığı eğitim ve istişare toplantısını değerlendirdi.

ALAPLI KAYMAKAMLIĞINDAN ÇİMENOĞLUNA TEŞEKKÜR BELGESİ

Zonguldakın Alaplı ilçesi Kaymakamlığı, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlunu teşekkür belgesi ile onurlandırdı.

ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN TAŞIRAN A ZİYARET

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, Alaplı ilçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran’ı ziyaret etti.

ALAPLI DA CUMARTESİ GÜNLERİ DE PAZAR KURULACAK

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, ilçede yakın bir zamanda ikinci bir pazaryerinin kurulacağını söyledi.

ALAPLI YA DEMİRÇELİK FABRİKASI KURULMASI GİRİŞİMİ

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Türkiye’nin en önemli sanayi kuruluşları arasında yer alan Çolakoğlu şirketinin ilçeye limanıyla birlikte demir çelik fabrikası kurmak için girişimlerde bulunduğunu söyledi.

CÖBEK GENEL KURULU DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kent Konseyi Başkanı İbrahim Cöbek, Kent Konseyinin gerçekleştirilen 4. olağan genel kurul toplantısını değerlendirdi.

ALAPLI KENT KONSEYİ OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Kent Konseyi’nin olağan genel kurulunda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Alaplı’nın geleceği beni umutlandırıyor. Alaplı gelişecek ve biz 10-15 yıl sonra bu şehri tanıyamayacağız” dedi.

ALAPLI HACI BABASINI UĞURLADI

Alaplı iş adamları Bülent ve Murat Yılmazın dedeleri merhum Hacı Rafet gözyaşları arasında ebedi istirahatgahına uğurlandı.

ALAPLI KAPALI PAZARYERİNE TARTI KONTROL NOKTASI KURULDU

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediyesi, Kapalı Pazaryeri’nden alışveriş yapan vatandaşların aldıkları yiyecek maddelerinin ağırlıklarını kontrol edebilmelerini sağlamak amacıyla pazaryerinin iki noktasına iki adet elektronik terazi koydu.

MÜDÜR GÜLMEZ TSO ZİYARET ETTİ

Kdz. Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Ergun Gülmez beraberindeki heyet ile birlikte 22. Vergi haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde, Kdz. Ereğli TSO yetkililerini TSO hizmet binasındaki makamda ziyaret etti.

ALAPLI ADD DEN HENDENE ZİYARET

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaplı Şubesi, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ALAPLI DA KROS MÜSABAKALARI DÜZENLENDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında düzenlen kros müsabakalarında Kasımlı İlköğretim Okulu birinciliği elde etti.