Alaplı

Erdoğan Öğrencilere Doktorluk Mesleğini Anlattı

Zonguldak ın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Recep Erdoğan, Merkez İlköğretim Okulunda Meslekleri Tanıma ve Motivasyon Programı kapsamında öğrencilere doktorluk mesleğini anlattı.

ALAPLI DA ERKAN AV SPOR BAYİİ AÇILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Erkan ve Serkan Yılmaz kardeşlere ait olan Erkan Av spor Av ve Balık Market yeni yerinde hizmete açıldı.

ATİLLA YÜKSEL İ KAYBETTİK

Alaplı eski esnaflarından Zeynel Abidin Yükselin oğlu, renkli kişiliği ile tanınan Atilla Yüksel amansız hastalığa yenilerek hayatını kaybetti.

-ALAPLI DA DİYALİZ ÜNİTESİ HİZMETE GİRİYOR

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde Devlet Hastanesinde bünyesinde yapımı tamamlanan diyaliz ünitesinin 15 gün içinde hizmete açılacağı bildirildi.

ALAPLIDA VOLEYBOLDA AŞAĞIDAĞ İLKÖĞRETİM OKULU ŞAMPİYON

Zonguldakın Alaplı ilçesinde ilköğretim Okulları arasında düzenlenen Yıldız Kızlar voleybol turnuvasında Aşağıdağ İlköğretim Okulu şampiyonluğu elde etti.

ALAPLIDA KIRMIZI İÇ ÇAMAŞIRI SATIŞLARI PATLADI

Zonguldakın Alaplı ilçesinde şans getirdiğine inanılarak yılbaşı gecesi giyilmesi adet olan kırmızı iç çamaşırı satışlarında artış olduğu belirtildi.

ALAPLI ADD DEN KÜÇÜKLER VE YETİŞKİNLER İÇİN TİYATRO

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Alaplı Şubesince ilçesinde ilköğretim okulu öğrencileri ve yetişkinlere yönelik tiyatro etkinliği düzenlendi.

ALAPLIDA YAPAY ÇAM AĞACI SATIŞLARI ARTTI

Zonguldakın Alaplı ilçesinde yeni yıl öncesinde yapay çam ağacı satışlarına talebin arttığı bildirildi

YAVRU KÖPEKLER İÇİN ISITICILI KARANTİNA ODALARI

Karadeniz Ereğli Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde çağdaş bir çalışmaya daha imza atarak ısıtıcılı karantina odaları yaptırdı.

ALAPLI EML DEN ERDEMİRE MESLEKİ TANITIM GEZİSİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Meslek Tanıtım Kulübü tarafından Erdemire mesleki tanıtım gezisi düzenlendi.

ALAPLI BELEDİYESİNDE MEMUR SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Alaplı ilçesi Belediyesinde çalışan 23 memuru ilgilendiren sözleşme, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası ile Alaplı Belediyesi arasında imzalandı.

ALAPLI DA DAR GELİRLİYE 6,5 TL YE YILBAŞI PASTASI

Alaplı ilçesinde yaklaşan yılbaşı öncesi bir pastane işletmecisi dar gelirli vatandaşlara yönelik 6.5TL ye yılbaşı pastası kampanyası başlattı.

TEKİN DEN BİRLİK ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partisi( CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 15. kurultayın partileri açısından bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, tüm sosyal demokratları CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ettiklerini söyledi.

BAŞKAN ÇİMENOĞLUNA ZİYARETLER

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Oktay Türkyılmaz ve Alaplı Anadolu Lisesi Avrupa Birliği Proje Ekibi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlunu ziyaret etti

İÇELLİLER DEN BAKAN ŞİMŞEKE EMEKLİ MAAŞI TEPKİSİ

Hak ve Eşitlik Partisi(HEPAR) Zonguldak il Başkanı Cihat İçelliler, Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin Emekli maaşlarına yönelik açıklamalarını eleştirdi.