Zonguldak Merkez

VALİLİKTEN KORONAVİRÜS KISITLAMALARI...

Zonguldak Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelinde alınan tedbirler şu şekilde:

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI GELİYOR...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cuma günü Zonguldak'ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunacak.

UYUŞTURUCU MADDE, SİLAH, BIÇAK VE FİŞEK ELE GEÇİRİLDİ

Zonguldak’ın bazı ilçelerinde yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde, silah, bıçak ve fişek ele geçirildiği bildirildi.

CATES YENİ YILI KUTLADI

CATES YENİ YILI KUTLADI

MADENCİ KARADON’DA KURBAN KESTİ

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesi Kilimli İşletmesi’nde çalışan maden işçileri yeni açılan üretim ayağında kazasız belasız çalışma için Kur-an okuttu ve kurban kesti.

NARKOTİMLER GÖZ AÇTIRMIYOR...

Zonguldak ve ilçelerinde Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınanlardan 4 kişinin tutuklandığı bildirildi.

“MÜCADELEMİZ BAŞARIYLA SONUÇLANDI”

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, bir basın açıklaması yaparak TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmekte olan Torba Yasa Teklifi’nde yer alan 25 yaş altı ile 50 yaş üstü çalışanlara esnek çalışma getiren düzenlemeyi içeren maddelerin geri çekilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

MHP'DEN BOZKURT TEPKİSİ,"BOZKURT İŞARETİ SADECE MHP'YE AİTTİR"

Süleyman Erbay İyi partililerinde bozkurt işareti kullanmasına tepki göstererek, "Bozkurt işareti ve ülkücülük bunların tek adresi Milliyetçi Hareket partisidir. Bu tartışma götürmezdir. Madem bu kadar ülkücüydüler, bu kadar bozkurt işaretini seviyor idiler HDP'ye belediye kazandırdılar, MHP'li belediyeleri kaybettirdiler, HDP'ye kazandırdılar. Bir ülkücü devletini sever. Devletine kurşun sıkan bir terör örgütünün siyasi uzantısını kesinlikle desteklemez ve yanında yer almaz" dedi.

SAHTE/KAÇAK 436 ŞİŞE ALKOL YAKALANDI

Zonguldak ve İlçelerinde, sahte/kaçak alkol operasyonu gerçekleştirildiği bildirildi.

BAŞKAN YEŞİL İLE GÖRÜŞTÜLER

Zonguldak’ta, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Merkezini, 67’liler Platformu ziyarette bulundu.

"41 MADENCİNİN COVİD- 19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI"

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda toplam 41 madencinin korona virüs testinin pozitif çıktığını, 233 madencinin ise karantinada olduğunu söyledi.

DEDEMAN ZONGULDAK’A YENİ ATAMA

Dedeman Turizm Grubu’nda uzun yıllardır görev alan Atila Manav, Dedeman Zonguldak Genel Müdür Vekili Oldu.

KAHVECİLER VE LOKANTACILAR ESNAF ODASINDAN ZGC’ YE ZİYARET

Zonguldak Kahveciler ve lokantacılar esnaf odası başkanı Alparslan küçük, ZGC ziyaretinde Başkan Akbıyık’ a önemli açıklamalarda bulundu.

VALİ TUTULMAZ,TEBDİLİ KIYAFETLE HASTANELERİ DENETLEDİ

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, tebdili kıyafetle hastaneleri denetledi, sıraya girip halkın içinde gezen Vali Tutulmaz, gözlem yaptı.

ZONGULDAK’TA YENİ KISITLAMA VE TEDBİRLER GETİRİLDİ

Zonguldak’ta artan korona virüs vakaları sebebi ile İl Hıfzıssıhha Kurulu toplandı. Toplantıda yeni kısıtlamalar ve tedbirler alınmasına karar verildi.