Zonguldak Merkez

ORMANLI YOLUNDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK

ORMANLI YOLUNDA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK

ÇİFTÇİLERİN DESTEK ÇİLESİ

ÇİFTÇİLERİN DESTEK ÇİLESİ

ÇATAK İLKÖĞRETİM BEYAZ BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKTİ

ÇATAK İLKÖĞRETİM BEYAZ BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKTİ

SAĞDUYU ÇAĞRISI!

Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Okçular-TOKİ hattı ile ilgili yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında taraflara sağduyu çağrısı yaptı.

FINDIK ÜRETİMİNDE BU YIL ARTIŞ OLDU!

Kdz. Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğünde toplanan İl Fındık Rekolte Tahmin Komisyonu 2010 yıl genelindeki fındık üretiminin 28 bin 357 ton olarak hedefledi.

EMEKLİLER ŞİMDİ NE YAPAÇAK!

Alaplı''da emeklilerin uğrak yeri olan Marina olarak bilinen kafeterya aylık 850 TL ye kiraya verildi.

TEKİN, ÇİMENOĞLUNU YÜKLENDİ!

Alaplı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nuri Tekin, "Seçimlerden hemen sonra yaptığımız meclis toplantısında Belediye Başkanı başkanlığında görev bölümü yapıldı. Bu görev bölümünde belediye encümeninde bilerek görev almadık. Çünkü 1 yıl Sayın Başkanın kendi seçilmiş meclis üyeleriyle çalışma fırsatını kendilerine verdik" dedi.

ÇİMENOĞLU,HALK OTOBÜSÇÜLERİNİ ELEŞTİRDİ.

Alaplı Demokrat Parti(DP) Başkanı Mehmet Yaman, özel halk otobüsü sürücülerinin Belediye Başkanlığı makamına geliş biçimin tasvip etmelerinin mümkün olmadığını bu konuda Belediye Başkanı Çimenoğlunun yanındayız dedi.

MEVSİMLİK İŞÇİLERE MÜJDE!

Fındık toplamak için mevsimlik işi çalıştırma şartları zorlaştırıldı.Mevsimlik işçi çalıştıranlar ulaşım, barınma, eğitim, sağlık, güvenlik, sosyal çevreyle ilişkiler, çalışma ve sosyal güvenlik bakımından mevcut sorunlarını gidermesi gerekeçek.

MADEN OCAĞINDA GÖÇÜK!

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde Özel Bir Maden Ocağında Meydana Gelen Göçükte 1 İşçi Öldü, 1 İşçi de yaralandığı bildirildi.

YAŞLILARA BÜYÜK AYIP!

18- 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftasını Alaplı'da bir tek Cumhuriyet Halk Parti (CHP)Alaplı İlçe Teşkilatı unutmadı.

ALAPLIDA OKULLARIN BAŞARISI!

Alaplı'da okul sağlığının iyileştirilmesini teşvik etmek amacıyla yapılan denetimler sonucunda "Beyaz Bayrak" ödülü alan Kasımlı ve Çatak İlköğretim Okulu'na törenle levha, sertifika ve Beyaz Bayrak teslim edildi.

ALAPLISPOR'DAN ALTYAPI ATAĞI!

Alaplı Belediyespor Altyapı Sorumlusu Gökmen Başoğlu, U-17 ligini başarı ile tamamladıklarını, Belediyespor tarihinde 14 yaş gurubu ve 12 yaş gurubu olarak ilk defa sahaya çıkacaklarını söyledi.

ALAPLIDA KURTARMA TATBİKATI!

Alaplı Belediyesi İtfaiye ve Kurtarma ekipleri Tekke köprüsü yanında derenin iki tarafına halat çekerek kurtarma tatbikatı yaptı.

AMATÖR HABERCİLERE ÖZEL!

Haber, her yerde ve her zaman karşınıza çıkabilir.