Tüm Manşetler

KANTAR ALAPLIYI ZONGULDAKTAN KOPARAN BİR UCUBEDİR

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Ereğli ilçesine bağlı Göktepe mevkiinde kurulu bulunan kantarın Alapl nın en büyük sıkıntılarından biri olduğunu söyledi.

ALAPLI BELEDİYESPOR DA GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde yapılan olağanüstü genel kurul ile yeni yönetim kurulunu belirleyen Alaplı Belediye Spor Kulübünde, yönetim kurulu kendi içinde görev bölümünü de yaptı.

ALAPLI DA HACI ADAYLARI AŞILANDI

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına menenjit aşısı yapıldı.

YUNUSLU KÖYÜNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU

Ereğli İlçesine bağlı Yunuslu köyünde erkek cesedi bulundu. Hayvanlar tarafından parçalandığı bildirilen cesedin kimlik tespitinin yapılabilmesi için, Ankaraya DNA testi için Adli tıp kurumuna gönderildi.

ALPORT DA GÖZLER DLH DA

Zonguldak ın Alaplı ilçesinde yapılması planlanan limanla ilgili olarak Ulaştırma Bakanlığının olumlu ya da olumsuz kararı bekleniyor.

ALAPLIDA EMEKLİLERE UCUZ VE TAKSİTLİ KÖMÜR

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Kazım Uysal, emeklilere yönelik ucuz ve taksitli kömür dağıtımına başladıklarını söyledi.

COŞKUN ALAPLI YAĞLI GÜREŞLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi 25. Geleneksel Alaplı Yağlı Güreşleri Komitesi sözcüsü Şeref Coşkun, Alaplı yağlı güreşlerini değerlendirdi.

ALAPLI ANADOLU LİSESİNDEN PROJE BAŞARISI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 'Okul ve yaşam eğitiminde temel öğeler' adlı proje Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından organize edilen Comenius projeleri dahilinde onay alarak kabul edildi.

ALAPLI GÜREŞLERİNE DAVET

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 18 Eylül 2010 Cumartesi günü yapılacak güreşlere, 40 ı başpehlivan olmak üzere yaklaşık 500 pehlivanın katılımını beklediklerini de belirterek güreş severleri davet etti.

GUVERNÖR ERBİLGİN POSBIYIK I ZİYARET ETTİ

Rotary Bölge Guvernörü Kemalettin Erbilgin, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ı makamında ziyaret etti.

AK PARTİ ALAPLI YA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ile Polat Türkmen ve İl Başkanı Hamdi Uçar, Alaplıda miting düzenleyerek ilçe halkına teşekkür etti.

ALAPLI ER MEYDANI HAZIRLANIYOR

Alaplı 25. Geleneksel Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin yapılacağı er meydanında, hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi.

ATSO DAN LİMAN YERİ ONAYINA TEŞEKKÜR

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Rafet Kılıç, belediye meclisinde tüm meclis üyeleri tarafından liman yerinin onaylanmasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.

KOÇAL FATURAYI POSBIYIK VE BALCI YA KESTİ

kOÇAL, Köyler üzerinde ki baskı ve korku sonucu evet şeklinde çıkmasına neden olmuştur. 372 köye verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz dedi.

ALAPLIDA 100 ÇİFTÇİ TARIM EĞİTİM DANIŞMANLIĞI SİSTEMİNE GEÇTİ

Zonguldak ın Alaplı ilçesi Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, ilçede 100 çiftçinin Tarım Eğitim Danışmanlığı Sistemine geçtiğini söyledi.